Световно първенство по футбол

Белгия - Алжир
Световно първенство
Час - 19:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10
Без съмнение белгийците са огромни фаворити в този двубой. В състава на домакините личат големи имена от големи отбори на всеки един пост, докато в състава на Алжир такива просто липсват. Европейците са сред фаворитите дори за спечелване на титлата и едва ли много ще се затруднят срещу отбор със скромни възможности, какъвто е Алжир.

Бразилия - Мексико
Световно първенство
Час - 22:00
Прогноза - 2
Коефициент - 11.00
Сигурност - 3/10
Можете да пробвате една победа за мексиканците с малък залог в този двубой. Бразилците бяха доста неубедителни в първия двубой от Мондиала срещу Хърватия и спокойно може да се каже, че само съдийското рамо ги спаси от загуба на точки. А мексиканците са поне една класа на Хърватия. Освен че победиха в първия си двубой срещу Камерун и настроението при тях е приповдигнато, те доказаха през последните години, че могат да побеждават Бразилия, като 2 от последните 4 мача между двата отбора завършиха с победа на Мексико. Победата им и в този мач срещу неубедителните домакини не е никак невъзможна. Прогноза 2.

Русия - Южна Корея
Световно първенство
Час - 01:00
Прогноза - 1
Коефициент - 2.25
Сигурност - 6/10
Руснаците наляха много пари във футбола през последните десетилетия и резултатите вече се виждат. Руския състав е на много високо ниво и в момента е на по- високо ниво от отбора на Южна Корея. Доказателство за това са резултатите в последните им контроли от последните няколко седмици. Русия биха Мароко и Словакия и направиха равен с Норвегия, докато Южна Корея записаха загуби от по- скромни отбори като Тунис и Гана. Гана ги биха с 4:0 само преди една седмица, а Русия са поне на нивото на Гана. Прогноза 1.

Ювяскюля - Хака
Финландия 2-ра дивизия
Час - 17:00
Прогноза - Над 2.5 гола
Коефициент - 1.72
Сигурност - 8/10
В тази дивизия по традиция си вкарват доста голове и двата отбора го доказват с директните им срещи, като в последните 12 такива само 2 пъти е имало по- малко от три гола. И през този сезон в срещите и на двата отбора има средно над 2.5 гола, така че има достатъчно причини да очакваме резултатен двубой. Прогноза Над 2.5 гола.

ТВ Програма
01:00 Гана - САЩ -> БНТ 1
19:00 Белгия - Алжир -> БНТ 1
22:00 Бразилия - Мексико -> БНТ 1

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/06/blog-post_17.html

Comments Off on Световно първенство по футбол

Comments are closed.