Сент Етиен – Монпелие: Прогноза и коефициенти от Франция на Стефан Ралчев

Между двата отбора обаче има не малка разлика, Сент Етиен е с 62 точки, а Монпелие и с 55. Домакините все още преследват третото място, на което в момента е Лион, тъй като то дава право на участие в квалификациите за влизане в групите на Шампионската лига.

Сент Етиен няма загуба от 10 март, като след тази дата постигна 6 победи и 1 равенство. И съвсем заслужено се доближи максимално до Топ 3 и съответно зоната, даваща право на участие в Шампионската лига.

В този мач домакините от Сент Етиен няма да може да разчитат на контузените Суботич, Габриел Силва, Диони и Моне-Паке, докато гостите идват само без контузения Агилар.

Всички букмейкъри в нашия списък, от които може да се възползвате за вашата нова сметка

На Жофроа Гишар двата отбора имат 12 мача, от които 9 победи за Сент Етиен, 1 реми и 2 победи за гостите от Монпелие. Четирите последни мача завършиха с под 2,5 гола и нещо повече – те дори завършиха с под 1,5 гола. Три пъти поред резултатът бе 1:0, а последната среща бе 0:0.

Двубоят е труден за прогнозиране. От една страна клоня към успех на Сент Етиен, но винаги знам, че много продължителни успешни серии все някога приключват, пък дори и с равенство, което би объркало прогнозата ми.

Затова ще се застраховам, прогнозирайки двоен шанс 1Х и под 3,5 гола за коефициент 1.80 от Winbet.

Смятам, че домакините няма да допуснат загуба, особено при положение, че следващият им мач от предпоследния кръг пак е у дома – срещу Ница, а в последния кръг гостуват на Анже. Тоест, при максимум точки от трите двубоя Сент Етиен като нищо може да се озове в Топ 3.

Единичен: Текущ
Франция, Лига 1
21:45/10 май
Сент Етиен - Монпелие
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дайте прогноза

Запись Сент Етиен – Монпелие: Прогноза и коефициенти от Франция на Стефан Ралчев впервые появилась Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/saint-etienne-montpellier-stefan-ralchev-10-05-19/

Comments Off on Сент Етиен – Монпелие: Прогноза и коефициенти от Франция на Стефан Ралчев

Comments are closed.