Серия А Италия

В серия А на Италия, по точно наречената Висша лига на италианското първенство, сме свикнали да наблюдаваме един лидер през последните 10-15 години, а именно Ювентус. Не можем да не наблегнем на силните моменти на Милан, когато спечели шампионската лига и доминираше в серията на Италия, т.е серия А или пък Интер, който имаше също много силни години, но като цяло Юве си държи първенството по титли през последните години и каквото и да кажем явно се вижда, че отбора взема победа след победа и точка след точка. Не е случайно, че водещите букмейкъри му дават нисък коефициент в почти всеки мач. Има хора, които очакват издънка на Ювентус и залагат на високи коефициенти, чакайки, някой да го победи, но според нас това е рисково. Юве е един от малкото отбори, които са постоянни или сравнително постоянни в първенството. Рядко се случват изненади, не че е невъзможно, но е рядко. Шоне това е напето мнение, незнам дали ще се съгласите с това, но е факт. Просто погледнете мачовете и разликата в края на сезона. 

Какво се случва в Серия А този сезон, а имено  сезон 2017/2018 ?

На първо място е отбора на Наполи, нещо, което последните години не сме виждали, втори е Интер, а трети са Ювентус. Интер тази година, за разлика от предишните сезони стартира смело и показва амбиции за титлата, но нека не избързваме и видим какво ще е класирането по средата на сезона и най-вече към края. Въпреки не толкова силния старт на "черно-белите" смятаме, че Юве има потенциала отново за титла, но се надяваме на интригуващо първенство, където няколко отбора да се борят за първото място, а не един да води с 15-20 точки, което губи интерес на футболните фенове, които не са привърженици на черно белите играчи. 

Лацио и Рома са съответно на 4-то и 5-то място. След слагане край на футболната си кариера Тоти, вече не е с екипа на Рома, а той бе двигателя на отбора дълги години. Рома попродадох известни гирачи и този сезон не се очаква кой знае какви класирания от тях. Надяваме се да изградят отново силен отбор в близко време, но въпреки това не сме ги и отписали от борбата за титлата. Във футбола нищо не се знае, така че гледайте с интерес мачовете от серия А и игррайте за удоволствие, ако това ви е страст. Zalozite.net апелира към разумна и отговорна игра! 

 

 

Виж цялата прогноза на: http://zalozite.net/index.php?option=com_content&view=article&id=1639%3Aserie-a-italiy-&catid=44%3A2017-10-24-09-20-27&Itemid=29&lang=bg

Comments Off on Серия А Италия

Comments are closed.