Серия "Б" Италия

Палермо - Реджина
Palermo
Италия Серия Б
Час - 21:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10
Палермо са категорично най- добрия отбор в Серия Б и го доказаха през сезона, като вече имат 13 точки аванс на върха. Това обаче не ги кара да се отпускат и те имат 7 победи в последните си 8 срещи. В същото време гостите имат само 1 победа в последните си 10 двубоя. Те са предпоследни и е твърде вероятно да изпаднат. С оглед случващото се през последните кръгове, едва ли домакините ще се направят на Дядо Коледа и ще правят подаръци на Реджина. Прогноза 1.

Юве Стабия - Авелино
Италия Серия Б
Час - 21:30
Прогноза - 2
Коефициент - 2.00
Сигурност - 7/10
Докато Реджина имат някакви шансове да се спасят, шансовете на втория отбор на Ювентус са нулеви. Те са последни с актив едва 16 точки от 34 мача, което е с 12 пункта по- малко от предпоследния. В последните си 8 двубоя домакините имат 7 загуби и един Х. Видно е, че домакините са отписали сезона и просто чакат края му. Гостите имат за какво да се борят, защото са на границата на плейофите за влизане в Серия А. В последния месец качеството в играта на гостите спадна, но Юве Стабия е точният отбор, срещу който да си върнат самочувствието. Прогноза 2.

Кротоне - Варезе
Италия Серия Б
Час - 19:00
Прогноза - 1
Коефициент - 2.15
Сигурност - 6/10
Кротоне са на 5-то място, докато Варезе са 16-ти. От това би трябвало да ви стане достатъчно ясно кой е по- добре представящият се тим през сезона. Много хубав коефициент за победа на домакина, който се цели във влизане в Серия А. Прогноза 1.

Виртус Ланчияно - Емполи
Италия Серия Б
Час - 21:30
Прогноза - 2
Коефициент - 2.40
Сигурност - 6/10
Гостите са още един отбор с мераци за влизане в елитния италиански ешалон. Всъщност Емполи са с единия крак в Серия А, защото в момента са на 2-ро място и ако го удържат, влизат директно. В противен случай ще трябва да участват в плейофите. Домакините не са лош отбор по принцип, но в последните кръгове показват ужасна форма (1 спечелена точка в последните 5 кръга) и затова ще потърсим толкова важната за Емполи победа. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/04/blog-post_17.html

Comments Off on Серия "Б" Италия

Comments are closed.