Серия Б Италия

Карпи - Перуджа
Италия Серия Б
Час - 16:00
Прогноза - 1
Коефициент - 2.10
Сигурност - 6/10
Карпи е убедителният лидер в класирането и по всичко изглежда, че за първи път от много години през следващия сезон ще наблюдаваме този тим в елита. В момента Карпи са на първо място с актив от 27 точки, докато вторият Фрозиноне има 31. Карпи е невероятен домакин, записвайки 7 победи и 2 равенства в 9-те си мача на собствен терен. Днес срещу тях се изправя отбор от долната половина на таблицата, който има сериозни затруднения с печеленето на мачове. Перуджа имат само една победа в последните си 14 мача. Днес, срещу лидера в класирането като гост, едва ли ще постигнат нова, едва ли ще вземат и точка. Прогноза 1.

Пескара - Варезе
Италия
Час - 16:00
Прогноза - Над 2.5 гола
Коефициент - 2.10
Сигурност - 6/10
Това е един от немногото мачове в италианската втора дивизия, за който можем спокойно да предположим, че ще има повече от две попадения. В последните 4 мача между двата тима неизменно е имало поне три гола, а в половината от тези срещи дори и повече. Домакините направиха два оувъра в последните си 3 мача. Гостите пък имат 3 оувъра в последните си 5 мача. Смятаме, че вероятността да видим Над 2.5 гола днес е над 50% и при този коефициент си заслужава да се пробва такъв залог. Прогноза Над 2.5 гола.

Болоня - Про Верчели
Италия Серия Б
Час - 16:00
Прогноза - 1
Коефициент - 2.00
Сигурност - 6/10
Болоня не се намират в никак добра форма, но победата им днес е задължителна, за да останат в местата, даващи право на плейоф за участие в Серия А, откъдето Болоня изпаднаха. Доскоро Болоня бяха в местата, даващи право на директна промоция, но лошата им форма ги смъкна надолу. Но те все пак са на само 3 точки от тези места, така че имат шансове. Играчите на Болоня определено са над средното ниво в тази дивизия, както и над нивото на днешния им съперник. Про Верчели е много слаб гост - едва 7 точки от 10 мача. Прогноза 1.

Бреша - Бари
Италия Серия Б
Час - 16:00
Прогноза - Х2
Коефициент - 1.65
Сигурност - 8/10
Не очакваме Бари да паднат днес. Те се намират в много по- добра форма от днешния си съперник. Бари имат 3 победи в последните си 5 двубоя. Бреша пък вече 6 поредни мача нямат победа. Те имат и само една победа в последните си 6 мача срещу Бари, а днес, в тази си форма, е много малко вероятно да направят нов успех срещу този съперник. Бреша е третият най- слаб домакин в Серия Б, докато Бари е в Топ 7 на най- силните гости. И в цялостното класиране Бари са по- напред с пет позиции. Прогноза двоен шанс Х2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/12/blog-post_24.html

Comments Off on Серия Б Италия

Comments are closed.