Сингапур С-Лига

Бруней ДПММ - Хоум Юнайтед
Сингапур
Час - 15:15
Прогноза - 1
Коефициент - 2.10
Сигурност - 6/10
Не виждаме причина домакините да не вземат тази среща. Те са на първо място в класирането, а и се справят отлично в срещите си срещу Хоум Юнайтед, като в последните 5 такива срещи са записали 4 победи и 1 равенство. Бруней единствено в последния мач не се представиха добре, но преди това бяха в серия от 7 поредни победи, което си говори за сериозна класа. Като домакини статистиката им е също толкова добра - 6 победи от 7 мача и 24 реализирани гола в тях. Прогноза 1.

Гейланг Интернешънъл - Тампайнс Роувърс
Сингапур
Час - 14:30
Прогноза - 2
Коефициент - 1.57
Сигурност - 9/10
Тампайнс, които са едни от традиционните грандове в Сингапур, още по- малко би трябвало да имат проблеми със съперника си. Те са го победили 6 пъти в последните 7 мача между тях. Домакините са много назад в класирането, като нямат победа вече 6 мача, а и са в серия от 4 поредни загуби. Класата на гостите безспорно е по- голяма. Прогноза 1.

Бразилия - Сърбия
Приятелски мач
Час - 22:00
Прогноза - 1 (-1 ХК)
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10
Преди няколко дни прогнозирахме разгромната победа на Бразилия срещу Панама и очакваме бразилците да завършат подготовката за домакинското си Световно с още една добра победа, като този път търсим само два гола разлика. Сърбия са малко по- добри от Панама, но също не са на нивото на Бразилия. Всъщност е малко спорно дали са по- добри, защото направиха равен с тях преди седмица. Но това е друг въпрос, важното е Бразилия, които имат 7 победи с хендикап в последните си 8 мача, отново да бият с поне два гола разлика.

Русия - Мароко
Приятелски мач
Час - 17:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10
Не вярваме и силния тим на Русия да се запъне срещу Мароко, които наскоро бяха победени от Ангола с 2:0 в последния си мач. Русия проведе сериозна подготовка за Мондиала и в момента са поне две класи над Мароко. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/06/blog-post_6.html

Comments Off on Сингапур С-Лига

Comments are closed.