Славия Прага – Спарта Прага: Прогноза и коефициенти за Купата на Чехия на Стефан Ралчев

Тук победителят се определя само в един мач, който бие – отива на финал. В другия полуфинал се изправят Баник Острава и Бохемианс. Тоест, много е вероятно, който бие измежду Славия и Спарта, след това да ликува с купата.

Мачът за първенство на 14 април завърши наравно 1:1, което не бе толкова фатално за Славия, тъй като удържа лидерската позиция в първенството. Спарта Прага е чак на 15 точки от Славия и заема третото място.

Много любопитно е, че в последните три мача между двата тима завършиха наравно – 3:3, 2:2 и 1:1. Преди това две победи за Славия и още едно реми. Спарта няма победа над големия си противник от пролетта на 2016 година, но клубът в последните години отстъпи онова място, което заемаше до много скоро.

В този мач ще заложа на под 2,5 гола за коефициент 1.73 от Winbet. Надявам се да няма много голове, като аргументите ми идват от факта, че двубоят е турнирен и е важно класирането на финал.

Със сигурност двата съперника ще играят предпазливо и по-скоро ми се струва, че Спарта ще гледа да не загуби, като дори може да се надява на продължения или дузпи.

Единичен: Текущ
Купа на Чехия, полуфинал
20:30/24 апр.
Славия Прага - Спарта Прага
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?

Запись Славия Прага – Спарта Прага: Прогноза и коефициенти за Купата на Чехия на Стефан Ралчев впервые появилась Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/slavia-praha-sparta-praha-stefan-ralchev-24-04-19/

Comments Off on Славия Прага – Спарта Прага: Прогноза и коефициенти за Купата на Чехия на Стефан Ралчев

Comments are closed.