Слиема Уондърърс – Моста, прогноза (20/04/2018)

Мач от последния кръг на Висшата лига на Малта. Една много стара, но забулена в мъгла за редовия залагащ футболна лига.

Моя милост също не прави изключение. Но ровейки се из програмата за петък, ми направи впечатление необичайно ниския коефициент за хикса – 2.25, в един от мачовете между Слиема и Моста.

След серия от 6 поредни загуби гостите са в много деликатно положение. Те няма да изпаднат директно, но при загуба почти сигурно ще им се наложи да играят баражи.

Ранно изплащане преди края на мача – разбери повече!

За сега това е съдбата на Таршиен Рейнбоус. Те са 12-ти с 22 точки и в последния кръг приемат Сейнт Андрюз, които са с 23.

Също с 23 точки е и Моста. Най-простата сметка показва, че ако спечели поне 1 точка при гостуването си в Слиема, със сигурност запазва мястото си във Висшата лига. Букитата са наясно с това и за това предлагат коефициент от едва 2.25.

От личен опит обаче зная, че в подобни мачове не винаги се стига до така логичния за нашите географски райони завършек. В случая може да се окаже, че дори и при загуба, Моста се спасяват.

Ето защо тук наивно ще заложа на феърплея. Защото пък 3.00 за домакините си е Валю с оглед на моментната форма на двата отбора.

Футболни прогнози!

Все пак, като се има предвид географската близост с Италия и силното влияние на италианския футбол в страната, имам едно наум. И ще заложа с един средно голям залог – 5/10.

Материалът Слиема Уондърърс – Моста, прогноза (20/04/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/04/слиема-уондърърс-моста-прогноза/

Comments Off on Слиема Уондърърс – Моста, прогноза (20/04/2018)

Comments are closed.