Словения срещу Казахстан: Прогноза от Евроквалификации на Мартин Георгиев

Единичен: Текущ
Квалификации за Евро 2024
21:45/20 ное.
Словения - Казахстан
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза
Единичен: Текущ
Квалификации за Евро 2024
21:45/20 ное.
Словения - Казахстан
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

На 20 ноември 2023 г. Словения ще бъде домакин на Казахстан на стадион „Стожице“ в Любляна в една вълнуваща среща от етапа на квалификациите за Европейското първенство. И двата отбора ще се стремят да спечелят жизненоважни точки в хода на квалификационните етапи, като домакините ще се стремят да се възползват от познатата им обстановка.

Анализ на мача

Словения се намира в отлична форма в този мач, като постигна победа в повечето от последните си гостувания, с лек препъни камък срещу Дания. Особено важно е, че техният устрем напред е улеснен от силното присъствие в нападение и сравнително стабилната защита у дома. В последния си мач, въпреки че Дания им отстъпи с малко, Словения показа устойчивост и способност да открива мрежата, когато е необходимо.

Виж как да правиш Betano Спортни Залози от България.

Формата на Казахстан разказва за последователност, като последните им мачове отразяват смесица от трудно извоювани победи и минимални поражения. Резултатите от последните мачове показват, че Казахстан е конкурентноспособна страна, способна да поднесе изненада, за което свидетелстват забележителният им триумф над Финландия и победата срещу Северна Ирландия. Постоянното отбелязване на голове в повечето мачове показва, че те потенциално могат да представляват предизвикателство за словенската защита.

Един срещу друг

Двете страни вече са се срещали в този квалификационен цикъл, като Словения спечели в оспорван мач. Разликата от един гол отразява състезателния характер на срещата, а историческите срещи показват, че можем да очакваме още един оспорван мач, в който тънките граници могат да решат изхода.

Съвети за залагане

Двата отбора да отбележат гол – ДА. Като се има предвид резултатната форма на Словения и Казахстан, има голяма вероятност в мача да има голове и от двете страни. Очаквайте коефициентът за този пазар да бъде около 1,90.

Общо голове – Над 2,5. Като се има предвид атакуващата форма на двата отбора, този мач има потенциал да надхвърли прага от 2,5 гола. Играчите трябва да очакват коефициент от около 2,10 за този резултат.

Публикация Словения срещу Казахстан: Прогноза от Евроквалификации на Мартин Георгиев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/slovenia-kazakhstan-martin-georgiev-20-11-2023/

Comments Off on Словения срещу Казахстан: Прогноза от Евроквалификации на Мартин Георгиев

Comments are closed.