Словения срещу Северна Ирландия: Прогноза от Квалификации за Европейско първенство на Мартин Георгиев

Единичен: Текущ
Квалификации за Евро 2024
21:45/7 сеп.
Словения - Северна Ирландия
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Дългоочакваният мач между Словения и Северна Ирландия ще се състои на 7 септември 2023 г. от 21:45 ч. Двубоят е част от квалификациите за Европейското първенство, а мястото на провеждане е славният стадион „Стожице“, разположен в живописния град Любляна.

Анализ на мача

Като погледнем последните изяви на двата отбора, Словения изглежда има предимство. В момента формата на словенския отбор е „DLWW“, но той изглежда по-постоянен, като от последните си четири мача е взел две победи, равенство и загуба. Нападателните им възможности също са донякъде постоянни, като в тези мачове са отбелязали шест гола. Въпреки това, те са показали и уязвимост в защитата си, допускайки четири пъти през същия период.

Видя ли бонус кодовете в betano?

Северна Ирландия, от друга страна, е в леко рокаджийско пътуване с „LLLW“ като тяхна форма. Основната им проблемна област изглежда е в отбраната, като са допуснали пет гола в предишните си четири мача. Въпреки това офанзивните им възможности са обещаващи, като за същия период са нанизали четири гола.

Като цяло статистическите данни сочат, че и двата отбора са доста непостоянни в представянето си. Въпреки това Словения има малко по-добри статистически данни, което им дава минимално предимство в началото на мача.

Един срещу друг

За съжаление, Словения и Северна Ирландия не са имали скорошни мачове, което прави невъзможно сравнението между тях.

Скорошна форма

Скорошна форма на Словения в квалификационната лига за Европейското първенство: DLWW

Скорошна форма на Северна Ирландия в квалификационната лига за еврошампионата: LLLW

Тенденции

В момента Словения може да се похвали със серия от два мача без поражение и ще се стреми да я удължи. В същото време Северна Ирландия напоследък изпитва затруднения, като е в серия от три мача без загуба. Те ще са жадни за обрат в този мач, за да избегнат по-нататъшно сриване в класацията в кампанията си за Еврошампионата – Квалификационна лига.

Публикация Словения срещу Северна Ирландия: Прогноза от Квалификации за Европейско първенство на Мартин Георгиев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/slovenia-northern-ireland-martin-georgiev-07-09-2023/

Comments Off on Словения срещу Северна Ирландия: Прогноза от Квалификации за Европейско първенство на Мартин Георгиев

Comments are closed.