СПАЛ – Милан, Прогноза за Серия А

spal-milan Prognoza ot Seriya A

АНАЛИЗ И ПРОГНОЗА НА СПАЛ - МИЛАН

СПАЛ е със 7 загуби и 2 равенства в последните си 9 домакинства

 

Милан има 6 победи от последните и единствени 6 мача срещу СПАЛ

 

😔 СПАЛ скоро ще изпадне

 

СПАЛ е доста далеч от истината. Този път най – вероятно тимът наистина ще изпадне. 6 точки разлика със 17тия, но тук трябва да признаем, че разликата не е големият фактор. СПАЛ на практика има доста слаби играчи за Серия А и освен това не се вижда и чисто психически да са подготвени за сериозна битка за оцеляване. Затова и тимът трупа загуба след загуба и във всеки мач все нещо не му достига.

 

👏 Милан не е играл с такова желание от много време

 

Милан играе с доста сериозна мотивация, но за росонерите топ 4 отдавна е загубена мечта поне през този сезон. Очакваме да се случи нещо типично за някои конкретни отбори в подобна ситуация като тази в Милан. Добрата форма на отбора най – вероятно ще продължи и в последните кръгове тя ще спадне, защото на клуба не му е нужно участие в Лига Европа и само ще му пречи през следващия сезон.

 

Милан ще продължи добрата серия

 

 Експертно мнение: Съзнаваме добре, че да се залага в полза на Милан винаги е крайно рисково независимо срещу кого. Росонерите си изградиха репутация като крайно непостоянен отбор в последните години, защото тимът имаше тежки години, в които много често е играел като средняк. Все пак, днес мачът им срещу СПАЛ не би трябвало да е чак толкова сложен и, все пак, очакваме да спечелят. Прогноза – Милан да победи на 1.60. За по – смелите предлагаме опцията Милан да спечели с 1 гол разлика на 3.50, защото сме почти сигурни, че ако победата за гостите дойде, то тя няма да е никак лесна.

НОВИНИ ЗА СЪСТАВА НА СПАЛ

SPAL Logo

Скоро

НОВИНИ ЗА СЪСТАВА НА МИЛАН

Milan Logo

Скоро

Подобни прогнози

Виж цялата прогноза на: https://betinum.com/arg-predictions/spal-milan-prognoza-za-vissha-liga/

Comments Off on СПАЛ – Милан, Прогноза за Серия А

Comments are closed.