Спартак Търнава си е купил титлата в Словакия!

уредени мачове словакия

Считаният за нов треньор на ЦСКА-София Нестор Ел Маестро бе замесен в голям скандал в Словакия. Младият специалист направи Спартак Търнава шампион на страната, но сайтът topky.sk твърди, че клубът е купил титлата си. Властите също потвърдиха, че е стартирало официално разследване по този казус. Ако се окаже вярно, това ще бъде най-големият корупционен скандал в историята на словашкия футбол.

От въпросния словашки сайт твърдят, че развръзката на местното първенство е била предварително нагласена. От Спартак, обаче, веднага контрираха с официална позиция, че подобна атака граничи с лудостта. Ръководството на клуба категорично отрича участие в каквито и да е корупционни схеми.

Доказано: 67% от украинските отбори уговарят мачове!

Sport.sk също пише по темата, добавяйки, че органите на реда са получили сигнал далеч преди края на шампионата за поне един манипулиран в мач, завършил при 0:0. Имената на отборите не бяха оповестени, но изданието твърди, че става въпрос за два клуба, които са участвали в челната шестица. А там титлата се оспорва през втория етап от първенството подобно на Първа лига в България.

Към момента от местната Футболната лига, която администрира първенството, отказват коментар по темата.

На видеото по-долу може да видите как Нестор Ел Маестро се радва на спечелената титла със Спартак Търнава:

Материалът Спартак Търнава си е купил титлата в Словакия! е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/06/спартак-търнава-купил-титлата/

Comments Off on Спартак Търнава си е купил титлата в Словакия!

Comments are closed.