Спарта Ротердам срещу Аякс: Прогноза от Ередивизи на Мартин Георгиев

Единичен: Текущ
Ередивизии - Нидерландия
17:45/17 мар.
Спарта Ротердам - Аякс
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Анализ на срещата

Спарта Ротердам влиза в този мач със смесени резултати в последните си игри. Те успяха да запишат впечатляваща победа срещу Екселсиор с 4:2 и да победят Фортуна Ситард извън дома с 2:0, което показва тяхната способност да бележат голове срещу отбори от различни нива на класата. Въпреки това, резултатите са колебливи, като Спарта е изпитала и загубила, включително 0-2 срещу Фейеноорд и поражение у дома с 0-2 срещу GO Ahead Eagles, което подчертава трудностите им срещу по-конкурентни отбори.

Получи ли твоят palms bet бонус код?

От друга страна, Ajax изглежда не е в най-добрата си форма с две равенства и две загуби в последните си пет мача в лигата. Те завършиха наравно 2-2 с Фортуна Ситард и също така записаха равенство срещу НЕК Ниймеген в последните си мачове. Въпреки успеха срещу AZ Alkmaar с 2:0, Ajax показва липса на стабилност в последно време, особено в отбрана. Това може да се окаже проблем срещу отбор като Спарта, който е демонстрирал способността си да бележи голове.

Последните срещи между двата отбора показват предимство за Аякс, които имат 4 победи от последните 5 мача срещу Спарта Ротердам във всички турнири.

Публикация Спарта Ротердам срещу Аякс: Прогноза от Ередивизи на Мартин Георгиев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/sparta-rotterdam-ajax-martin-georgiev-17-03-2024/

Comments Off on Спарта Ротердам срещу Аякс: Прогноза от Ередивизи на Мартин Георгиев

Comments are closed.