Спортинг Лисабон срещу Бенфика: Прогноза от Примейра Лига на Мартин Георгиев

Единичен: Текущ
Лига Португалия
22:30/21 май
Спортинг Лисабон - Бенфика
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Тази неделя в Примейра Лига ще се изиграе интересен мач, в който Спортинг Лисабон, който е в серия от 12 мача без поражение, ще бъде домакин на Benfica, лидер в лигата и в серия от 4 мача без победа. Последната победа на домакините е срещу Маритимо и завършва с 2:1. От друга страна, Бенфика демонстрира уменията си в последното си гостуване, като разгроми Портимонензе с 1:5.

Анализ на мача

Спортинг Лисабон демонстрира солидна форма напоследък, като спечели 6 от последните си 8 мача и в момента заема 4-то място в лигата. Защитата им се е подобрила, което се отразява в по-ниската средна стойност на допуснатите голове на мач в последните 8 мача в лигата (0,75) от средната стойност за сезона (0,91). Скорошната победна серия на отбора и способността им да вкарат гол във всеки от последните си 14 домакински мача предполагат, че те ще бъдат трудно предизвикателство за всеки гостуващ отбор. Уязвимостта на отбора в по-късните етапи на мача, като 31% от допуснатите голове са след 75-ата минута, е потенциална област на безпокойство.

Вземи твоят бетано бонус код!

Междувременно Бенфика е страховит отбор, който се намира на върха в лигата и е спечелил 6 от последните си 8 мача. Нападателните им възможности са страховити, като от началото на сезона са отбелязали средно по 2,41 гола на мач. По-голямата част от победите им са с разлика от 2 или повече гола, което показва доминацията им на терена. Рекордът им в гостуванията е впечатляващ, като в 12 от 16-те им мача навън не са допуснати голове, което показва стабилна защита в гостуванията.

Като се има предвид силната форма и рекордите по отбелязани голове на двата отбора, вероятно е да се получи мач с много голове, а съветът за залагане е Над 2,5 гола. Въпреки това, предвид силната защита на Бенфика, особено в гостуванията, е вероятна минимална победа за гостите. Ето защо прогнозата за резултата в редовното време е победа за Бенфика с 2:1.

Скорошна форма

  • Спортинг Лисабон: Непобедени в последните си 12 мача в лигата, с 4 победи в 4 мача
  • Бенфика: Спечелиха 6 от последните си 8 мача в Лига Португалия, с 4 победи в 4 мача

Тенденции

  • Спортинг Лисабон: Непобедени в последните 12 мача, с 4 победи
  • Спортинг Лисабон: Вкараха гол във всеки от последните си 14 домакински мача
  • Бенфика: Победи в 27 от 32-те си мача този сезон
  • Бенфика: Не са допуснали гол в 12 от 16-те си гостувания

Публикация Спортинг Лисабон срещу Бенфика: Прогноза от Примейра Лига на Мартин Георгиев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/sporting-cp-benfica-martin-georgiev-21-05-2023/

Comments Off on Спортинг Лисабон срещу Бенфика: Прогноза от Примейра Лига на Мартин Георгиев

Comments are closed.