Спортинг Хихон – Барселона Б, прогноза (12/05/2018)

4 кръга преди края на сезона въпросът за първите 2-места в Сегунда Дивисион на Испания съвсем не е решен. Три отбора са събрани в 5 точки. Именно тимът заемащ 3-то място – Спортинг Хихон, приема в настоящата среща тима на Барселона Б.

Спортинг Хихон е безпощаден у дома!

Изоставането на домакините от 2-то място е само 3 точки. Тоест напълно преодолима дистанция. Още повече, че на Хихон им остават 4 мача срещу отбори от 2-та половина на таблицата. При евентуални 4 победи ще се чака грешка на съперниците им, за да имат възможности за директна промоция.

Да се върнем към мача, който прогнозирам. Спортинг е един от отборите с най-добра форма в Сегунда. А на своя „Ел Молиньон“ тимът е истинско страшилище за гостуващите отбори – 10 поредни победи преди днешната среща, включително и над лидера Райо Валекано. В 7 от тези 10 мача Хихон опазиха мрежата си суха.

Бетинг промоции от bet365 – виж всички бонуси!

Барселона Б е в серия от 7 загуби!

Барселона Б са на другия полюс. Гостите допуснаха 7 последователни поражения преди настоящия сблъсък. Тази негативна поредица закономерно изпрати тима в зоната на изпадащите, на цели 6 точки от спасителния бряг. Нищо добро не ги чака и в днешия мач.

Прогноза за Спортинг Хихон – Барселона Б

Очаквам силен начален щурм от страна на домакините, който да им донесе ранния гол на успокоението в търсене на така нужната им победа. Едва ли ще бъде толкова трудно това да се случи срещу сваления гард на втория отбор на Барселона.

Прогноза: 1/1-Първо Полувреме/Краен Резултат.

Най-залагани мачове за деня!

Материалът Спортинг Хихон – Барселона Б, прогноза (12/05/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/05/спортинг-хихон-барселона-б-прогноза/

Comments Off on Спортинг Хихон – Барселона Б, прогноза (12/05/2018)

Comments are closed.