Стратегии за прогнозиране на футболни срещи

Пирин - Берое
България
Час - 20:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.10
Сигурност - 6/10

Абсолютният аутсайдер в А група домакинства на представящия се много силно за пореден сезон тим на Берое. Старозагорци се намираха на само 4 точки от първото място преди този кръг. Пирин все още нямат победа, като успяха да отбележат гол в едва два от 11-те си двубоя досега. Берое пък имат само 5 допуснати гола, така че не е много вероятно да видим гол за домакините. Коефициентът за Берое е много добър и е добра идея за залог в днешния ден. Прогноза 2.

Ростов - Мордовия
Русия
Час - 19:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.70
Сигурност - 8/10

5-ия във временното класиране ФК Ростов приема 14-ия Мордовия. Гостите са в серия от 4 поредни загуби, като имат само една победа за целия сезон. Ростов се представят доста добре, като това важи особено за домакинствата им, в които все още нямат загуба и са в серия от три поредни победи. Мордовия ще изпитат много затруднения в гостуването си на толкова силен домакин като Ростов. Прогноза 1.

Спортинг Хихон - Гранада
Испания
Час - 21:30
Прогноза - 1
Коефициент - 2.00
Сигурност - 6/10

Гранада започнаха много слабо сезона и заслужено са последни в класирането. Те спечелиха едва една точка в последните си пет мача. Спортинг Хихон направиха далеч по-стабилен старт на кампанията и със 8 точки актив заемат солидна позиция в средата на класирането. В домакинство срещу толкова слаб отбор като Гранада, Спортинг няма как да не са фаворит. Прогноза 1.

Панитанайкос - ПАС Янина
Гърция
Час - 17:15
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Един от грандовете в Гърция среща поредното си предизвикателство от средата на класирането. Домакините са втори в класирането след 5 победи от 6 мача и само два допуснати гола до момента. От много години Панатинайкос не са допускали загуба срещу ПАС Янина. Класата на Панатинайкос е много по-голяма и трите точки са задължителни за тях. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/10/blog-post_19.html

Comments Off on Стратегии за прогнозиране на футболни срещи

Comments are closed.