Сундсвал – Йостерсунд, прогноза (19/05/2018)

В събота са предвидени да се изиграят три мача от програмата на шведската елитна дивизия. В един от тези мачове съперници ще са тимовете на Сундсвал и Йостерсунд.

Йостерсунд

Противно на очакванията на букмейкърите не мисля, че Йостерсунд са фаворит в мача. След силното си представяне през миналия сезон, когато се класира дори в групите на Лига Европа, към момента реалността е друга.

Отборът на гостите се намира в долната половина на класирането. След 8 изиграни кръга статистиката му е отрицателна – 2-2-4 и голова разлика 8-11.

Сундсвал

От другата страна на барикадата е тимът на домакините. Традиционно Сундсвал се борят за своето спасение в елита и нямат кой знае какви успехи, поне в последно време.

Но през тази кампания отборът може да бъде доволен от своето представяне до сега. След 7 изиграни мача той е допуснал едва 1 поражение. И то с минималното 3-4. И то като гост на лидера Хамарби.

Оесте – Вила Нова, прогноза (19/05/2018)

На своя „Норпортен Арена“ Сундсвал е с показатели 3-2-0. Като победите бяха в предишните 3 домакинства.

Прогноза

С оглед на горепосочената информация си мисля, че коефициентите би трябвало да са в най-лошия случай изравнени. При това положение си мисля, че в домакинската победа има голяма стойност и за това ще я потърся.

Прогноза: 1 (-0.5 Азиатски Хендикап).

Материалът Сундсвал – Йостерсунд, прогноза (19/05/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/05/сундсвал-йостерсунд-прогноза/

Comments Off on Сундсвал – Йостерсунд, прогноза (19/05/2018)

Comments are closed.