Суперетан Лига

Гаис - Остерсунд
Швеция 2-ра дивизия
Час - 20:20
Прогноза - 2
Коефициент - 3.40
Сигурност - 5/10
Остерсунд ни изглеждат като отбора с по- големи шансове за успех, така че при този коефициент си заслужава да заложим на тях. През миналия сезон Остерсунд на два пъти победиха Гаис и то с по два гола разлика. През този представянето на домакините е неубедително. Гаис имат 4 загуби в последните си 5 мача. Остерсунд са в много по- добра форма и ви съветваме да инвестирате вашите пари на тях. Прогноза 2.

Варнаму - Дегерфорш
Швеция 2-ра дивизия
Час - 20:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.90
Сигурност - 7/10
Варнаму започнаха сезона по страхотен начин с 4 победи и 4 равенства, като спечелиха последните си три домакински срещи. При гостите положението е доста притеснително, след като са на последно място във временното класиране с едва 6 точки от 8 мача. В момента домакините играят по- добре и затова ще заложим на тях. Прогноза 1.

Енгелхолм - Хускварна
Швеция 2-ра дивизия
Час - 20:00
Прогноза - 1
Коефициент - 2.20
Сигурност - 6/10
И двата отбора се намират в доста лоша форма, но класата е на страната на домакините и очакваме заедно с подкрепата на феновете да успеят да спечелят трите точки. Все пак гостите до миналия сезон играеха в третото ниво на шведския футбол, докато домакините бяха в топ 6 на тази дивизия. Прогноза 1.

Малмьо - АИК
Швеция
Час - 20:05
Прогноза - 1
Коефициент - 1.75
Сигурност - 7/10
Дерби между двата отбора, които завършиха на първо и второ място в шведското първенство през миналия сезон. Малмьо спечелиха титлата и сега се опитват да я защитят. А се опитват повече от успешно засега, защото заемат първото място във временното класиране след 8 победи, 1 равенство и 1 загуба. АИК са малко по- нестабилни и засега изостават на 7 точки от водача. През миналия сезон Малмьо биха на два пъти АИК, в тази си форма смятаме, че ще го направят и сега. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/05/blog-post_26.html

Comments Off on Суперетан Лига

Comments are closed.