Суперлигата на Швейцария

Аарау - Сион
Швейцария
Час - 20:45
Прогноза - Х
Коефициент - 3.30
Сигурност - 4/10
Започва и първенството на Швейцария, като в първия кръг се изправят тези два много равностойни състави. През миналия сезон те завършиха на съседни позиции на само една точка разстояние. За равенството в класите на двата отбора говори и факта, че от четирите им мача помежду им през миналия сезон двата отбора си разделиха по две победи и головата им разлика е еднаква. Сега вече очакваме Аарау и Сион да си разделят по една точка. Мислим така не само защото са много равностойни, ами и защото вече 9 поредни мача двата тима не са завършвали с Х и е крайно време това да се случи. Прогноза Х.

ФК Цюрих - Тюн
Швейцария
Час - 20:45
Прогноза - Х
Коефициент - 3.40
Сигурност - 4/10
Този мач изглежда като пълен близнак на горния и тук логиката ни е същия. Двата отбора са много равностойни, като през миналия сезон завършиха на две точки разстояние един от друг. И те не са завършвали реми вече в 11 поредни двубоя и чисто математически е крайно време това да се случи. Прогноза Х.

Стромен - Алта
Норвегия 1-ва дивизия
Час - 20:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.15
Сигурност - 6/10
Букмейкърите определят домакините като отборът с много по- големи шансове за победа, но двата отбора са много равностойни и гостите имат всички шансове да стигнат поне до точката. Стромен и Алта заемат съседни позиции във временното класиране. Представянето им в директните двубои също е напълно равностойно. Алта са загубили само един от последните си седем мача, докато Стромен са спечелили само два от последните си осем двубоя. Прогноза Х2.

Стяуа - Стрьомгодсет
Квалификации за Шампионска лига
Час - 20:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.55
Сигурност - 9/10
В първия мач Стяуа играха по- добре и показаха, че заслужават повече да продължат в следващия етап. В Норвегия представителят на нашата северна съседка победи с 1:0. В Румъния гостите ще се хвърлят в атака и за бързия отбор на Стяуа ще останат много свободни пространства, от които би трябвало да се възползват и да решат мача в своя полза. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/07/blog-post_23.html

Comments Off on Суперлигата на Швейцария

Comments are closed.