С – Лига Сингапур

Албирекс Нийгата - Хоуганг Юнайтед
Сингапур
Час - 14:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.80
Сигурност - 7/10
Домакините са далеч по- класния отбор поне на хартия. Те са спечелили 6 от последните 10 директни срещи, докато гостите само 2. Като цяло съставът на домакините се счита като една идея по- добрия, а и да не забравяме големия ефект на домакинското предимство. Албирекс са спечелили 5 от последните си 6 мача у дома. Гостите далеч не могат да се похвалят с подобно постижение като гости. Прогноза 1.

Харимау Буда Б - Уориърс ФК
Сингапур
Час - 15:45
Прогноза - 1Х
Коефициент - 2.75
Сигурност - 5/10
Домакините започнаха сезона с ужасно начало с 10 поредни загуби, но след това се поокопитиха и записаха две поредни победи. Освен това, те победиха Уориърс при последния им мач срещу тях като домакини. Гостите започнаха сезона много по- добре от домакините, но очакваме силните резултати в последните кръгове и подкрепата на феновете да дадат сили на домакините поне за точка. Прогноза 1.

Германия (До 19 г.) - Испания (До 21 г.)
Квалификация за ЕП
Час - 21:30
Прогноза - 1
Коефициент - 3.00
Сигурност - 5/10
Решаващ мач за първото място в квалификационната група, в който се изправят два от най- силните отбори в света в тази възрастова група. Ще заложим на отбора, който показа по- добри резултати в последните си мачове, а и има по- високият коефициент, което е страхотен плюс за нас. Германия се разправиха с Литва и Дания с убедителни победи. Испания също ги биха, но доста по- трудно. При такъв коефициент си заслужава да се пробва победата на германците.

Литва (До 19 г.) - Дания (До 19 г.)
Квалификация за ЕП
Час - 21:30
Прогноза - 1Х
Коефициент - 2.00
Сигурност - 6/10
Това е другият мач от тази група. И двата отбора записаха по две загуби, така че мачът на практика е без значение. Определено не смятаме, че домакините ще го загубят обаче. Те записаха по- малките загуби в квалификациите и то и двата мача като гости, докато Дания бяха размазани у дома от Германия с 0:4. И в същото време коефициентът за 1-ца върви около 4.00 в букмейкърите. Залог 1Х при 2.00 коефициент ни се струва достатъчно оправдан.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/06/blog-post_5.html

Comments Off on С – Лига Сингапур

Comments are closed.