Типелиген на Норвегия

Розенборг - Од БК
Норвегия
Час - 19:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Лидерът във временното подреждане Розенборг среща поредното си предизвикателство по пътя към поредната си титла на страната. В момента домакините са на само 3 точки разстояние от отбора на второ място, така че място за отпускане няма. Противникът им днес не е лош, но е далеч от класата на Розенборг. Розенборг спечели последните си 3 директни двубоя с Од БК, последният от които бе преди само два месеца и то тогава Розенборг бяха гости. Прогноза 1.

Стабек - Сарпсборг
Норвегия
Час - 16:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10

Именно Стабек е отбора на второ място, който застрашава лидерската позиция на Розенборг. Шансът да продължат да застрашават първото място е огромен, защото срещу тях днес излиза тима на Сарпсборг, който играе ужасно в последно време. Тимът спечели едва 1 точка в последните си 5 двубоя. При такъв показател, трудно могат да се надяват на успех в гостуване на втория в класирането. Прогноза 1.

Мьондален - Бодьо/Глимт
Норвегия
Час - 19:00
Прогноза - Х2
Коефициент - 2.00
Сигурност - 6/10

Има достатъчно основателни причини, които ни карат да мислим, че домакините няма да спечелят днес. Първо, в директните двубои предимството е изцяло на страната на гостите. Бодьо/Глимт победиха днешния си противник с 5:1 преди само един месец. Второ, формата на Мьондален е под всякаква критика - те не успяха да спечелят в нито един от последните 7 мача. Трето, гостите спечелиха последните си два мача. Прогноза двоен шанс Х2.

Лилестрьом - Стромгодсет
Норвегия
Час - 21:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.70
Сигурност - 5/10

Труден мач за гостите, но определено не невъзможен. Стромгодсет имат 4 победи в последните си 5 мача, докато домакините имат само 1 успех за същия период. Стромгодсет имат 3 поредни победи срещу Лилестрьом. Те са и по-напред в класирането. При такъв висок коефициент, добра опция е да се опита залог за победа на гостите. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/07/blog-post_12.html

Comments Off on Типелиген на Норвегия

Comments are closed.