Типелиген на Норвегия

Розенборг - Молде
Норвегия
Час - 19:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.75
Сигурност - 7/10

Лидерът в класирането с убедителен аванс Розенборг приема 5-ия Молде. В момента тимът на домакините изглежда като много по-добре играещият отбор. Той има 5 победи и 1 равен в последните си 6 мача, докато гостите взеха едва една точка от последните си два двубоя. Факт е, че в преките двубои Молде имат осезаемо предимство през последните години, но сега ситуацията е променена и Розенборг са фаворитите за трите точки. Прогноза 1.

Старт - Олесунд
Норвегия
Час - 16:30
Прогноза - Х
Коефициент - 3.30
Сигурност - 4/10

Трудно ще бъде на двата отбора да излъчат победител в този двубой. В 4 от последните 7 мача помежду им победител нямаше. През този сезон и двата отбора направиха ремита в една трета от мачовете си. Не на последно място, Старт и Олесунд и сега изглеждат много равностойни като качества, така че ново равенство е добра опция за залог. Прогноза Х.

Стабек - Стромгодсет
Норвегия
Час - 21:00
Прогноза - 2
Коефициент - 3.20
Сигурност - 5/10

Стромгодсет се намират в по-добрата моментна форма и ще играем за тяхна победа, макар и да получават по-висок коефициент от букмейкърите. Стромгодсет имат 4 победи в последните си 5 двубоя, докато Стабек успяха да запишат само 2 успеха за същия период. Любопитното е, че двата отбора са в невероятната серия от 16 поредни мача без равенство, така че от гледна точка на статистиката и теорията на вероятностите може да се потърси и реми, но нашият избор пада върху подценения отбор - Стромгодсет. Прогноза 2.

Брей Уондърърс - Слиго Роувърс
Ирландия
Час - 19:45
Прогноза - Х
Коефициент - 3.40
Сигурност - 4/10

Още един сблъсък, в който равенството изглежда като изключително вероятен изход. Двата тима имат по две победи в последните четири директни срещи, а сега имат абсолютна една серия в последните си пет двубоя - загуба, загуба, равен, победа, загуба. И тук залогът за равенство е най-правилната инвестиция. Прогноза Х.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/06/blog-post_27.html

Comments Off on Типелиген на Норвегия

Comments are closed.