Типелиген Норвегия

Лилестрьом - Стабек
Футболен терен с топка
Норвегия
Час - 16:30
Прогноза - Х2
Коефициент - 2.30
Сигурност - 6/10
Букмейкърите определят домакините като фаворити, но не смятаме, че победата им ще бъде толкова лесна. Все пак домакините имат загуба и равен в последните си два мача, докато гостите са в серия от 4 поредни победи. Стабек са и по- напред в класирането, а и в последните 9 официални мача между двата отбора Лилестрьом имат само две победи. Също така Стабек са единствения отбор без нито един равен от началото на сезона и вероятността това да стане в 11-ия им мач е доста голяма чисто математически. С оглед на всичко това, залог за двоен шанс Х2 ни се струва много изгоден при 2.30 коефициент.

Стромгодсет - Розенборг
Норвегия
Час - 19:00
Прогноза - 1
Коефициент - 2.00
Сигурност - 7/10
Стромгодсет се представят страхотно като домакини и имат всички шансове да надвият неубедителния тим на Розенборг. Домакините спечелиха всичките си 5 срещи пред собствена публика от началото на сезона и сега са на втора позиция. Розенборг пък са чак 7-ми след доста нестабилните си игри през този сезон. Прогнозираме победа за по- силния отбор, който в момента определено е домакинския. Прогноза 1.

Лех Познан - Погон Шчечин
Полша
Час - 16:30
Прогноза - Х2
Коефициент - 2.80
Сигурност - 5/10
Мач, в който можем да очакваме изненада. Домакините са на втора позиция, но нямат и теоретичен шанс за първото място, като в същото време със сигурност ще запазят мястото си в Европа каквото и да стане в оставащите три кръга. Достатъчно основание за търсене на изненада, още повече срещу отбор, който ги е бил в последните два мача помежду им, като само преди 3 месеца Погон Шчечин биха Лех Познан с резултат 5:1. Прогноза Х2.

Висла Краков - Гурник Забже
Полша
Час - 14:00
Прогноза - Над 2.5 гола
Коефициент - 2.15
Сигурност - 7/10
Има доста логика да търсим оувър при този коефициент. Двата отбора правят доста резултатни срещи в последно време. 6 от последните 7 мача на домакините завършиха с над 2.5 гола. 5 от последните 7 мача на гостите също са с над 2.5 гола, а последния мач мач между тези два отбора завърши с резултат 3:2. Тези статистики ни дават достатъчно основание за залог Над 2.5 гола.

ТВ програма
21:45 Реал Мадрид - Атлетико Мадрид -> bTV Action

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/05/blog-post_24.html

Comments Off on Типелиген Норвегия

Comments are closed.