Типелиген Норвегия

Розенборг - Хаугесунд
Норвегия
Час - 20:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10
Розенборг имаха някои доста разочароващи моменти през този сезон (а и през миналия), но е факт, че в последните два кръга играха добре. Те победиха убедително Старт и Лилестрьом, които са по- добри от Хаугесунд. Всъщност не са много отборите, които са по- слаби от Хаугесунд, като се има предвид, че гостите са в зоната на изпадащите със само 10 точки от 13 мача. Смятаме, че класата ще си каже думата. Прогноза 1.

Сарпсборг - Бодьо Глимт
Норвегия
Час - 19:00
Прогноза - Над 2.5 гола
Коефициент - 1.70
Сигурност - 8/10
Това са два от отборите в лигата, в чиито мачове се вкарват най- много голове. Средно аритметично на мач и в мачовете и на двата отбора има поне по три гола, което е една страхотна статистика, когато търсим оувър. В последните три мача между двата отбора са се вкарали средно аритметично по също над три гола на мач. Смятаме, че и този мач помежду им ще бъде резултатен и ще видим поне три попадения. Прогноза Над 2.5 гола.

Старт - Лилестрьом
Норвегия
Час - 19:00
Прогноза - Над 2.5 гола
Коефициент - 1.75
Сигурност - 8/10
Още един мач, в който напълно обосновано можем да очакваме да се вкарат доста голове. И тук и двата отбора имат средно над три гола на мач. Пет от последните шест мача на домакините са с поне три попадения. Последните пет мача на гостите също са оувъри. С над 2.5 гола са завършили и девет от последните 12 мача между двата отбора. Много приличен коефициент при тази статистика. Прогноза Над 2.5 гола.

Стабек - Олесунд
Норвегия
Час - 19:00
Прогноза - Х2
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10
Има твърде много предпоставки, които ни карат да мислим, че домакините няма да вземат трите точки в този мач. Първо, Стабек са в ужасна форма, падайки с разгромни загуби в последните си три мача. Олесунд в същото време спечелиха последния си мач с класическото 3:0 срещу един добър отбор. Освен това, Олесунд имат осезаемо предимство в директните срещи. В последните четири такива мача Олесунд са спечелили три пъти и веднъж са завършили наравно. Сега спокойно можем да очакваме гостите отново да вземат поне едната точка. Прогноза Х2.

ТВ Програма
18:30 Левски - Берое ---> Канал 3

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/07/blog-post_6.html

Comments Off on Типелиген Норвегия

Comments are closed.