Типелиген Норвегия

Лилестрьом - Сарпсборг
Норвегия
Час - 19:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.80
Сигурност - 7/10
Лилестрьом заемат 6-тата позиция във временното класиране, докато Сарпсбопг са 11-ти. Гостите не са лош отбор, но проблемът при тях е, че всичко положително се случва в срещите им пред собствена публика. У дома те нямат загуба и са спечелили 15 точки, но излезнат ли навън положението става лошо - 2 точки от 7 мача. Лилестрьом пък зарадваха феновете си с впечатляващи победи в последните си срещи у дома и смятаме, че пак ще победят, този път един от най- слабите гости в лигата. Прогноза 1.

Согндал - Викинг
Норвегия
Час - 16:30
Прогноза - 1
Коефициент - 3.00
Сигурност - 4/10
Согндал са също сред най- слабите гости в лигата със само 5 спечелени точки от 7 мача, но за радост сега ще се радват на подкрепата на собствените си фенове, пред които се представят страхотно. Последните им четири мача у дома завършиха с победи. Те биха Викинг в последното си домакинство срещу тях. Иначе двата отбора са равностойни, разделяни са от само три точки в момента, но очакваме домакинското предимство да натежи. Прогноза 1.

Бодьо Глимт - Од БК
Норвегия
Час - 19:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.60
Сигурност - 5/10
Гостите са отборът в по- добрата форма и смятаме, че това ще се окаже решаващо за крайния изход. Од БК имат 6 победи и 2 равенства в последните си 8 двубоя, докато домакините спечелиха само една точка в последните си 3 срещи. Логично и гостите са по- напред в класирането. Гостите показват желязна защита досега, като само лидерът Молде е допуснал по- малко голове, която прогнозираме да спре домакинските напъни на Бодьо Глимт. Прогноза 2.

Бран - Стрьомгодсет
Норвегия
Час - 20:00
Прогноза - Над 2.5 гола
Коефициент - 1.55
Сигурност - 9/10
В срещите на двата отбора се вкарват доста над средното ниво голове и това ни накара да потърсим оувър в този мач. Средно в срещите на двата отбора са се отбелязали по над 3 гола, която е една много добра статистика за търсения от нас залог. Прогноза Над 2.5 гола.

ТВ Програма
19:00 Левски - Хасково ---> Канал 3
23:00 Бразилия - Холандия ---> БНТ 1
Вижте всички спортни събития по телевизията днес

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/07/blog-post_12.html

Comments Off on Типелиген Норвегия

Comments are closed.