Типелиген Норвегия


ОФЕРТА НА BETFAIR 
Коефициент 4.0 за победа на Бразилия срещу Венецуела
Бразилия излиза без своя лидер Неймар, който е наказан за този мач - 22 Юни, 00:30 часа.

Стромгодсет - Тромсьо
Норвегия
Час - 19:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Представящият се отлично в домакинските си двубои отбор на Стромгодсет приема намиращият се в зоната на изпадащите и имащ 5 спечелени точки в последните си 9 мача тим на Тромсьо. Строгодсет не започнаха кампанията по най-добрия начин, но поне в домакинските си двубои са безупречни. Имат 3 победи и 2 равенства в мачовете си пред собствена публика, като записаха и 3 победи и 1 равенство в последните си 4 мача у дома срещу Тромсьо. Днес шансовете им за успех са достатъчно големи. Прогноза 1.

Олесунд - Стабек
Норвегия
Час - 19:00
Прогноза - 1
Коефициент - 2.50
Сигурност - 6/10

Нещото, което ни кара да се доверим на домакините в този мач, е убийственото им предимство в преките двубои срещу днешния им противник. В последните 6 двубоя между Олесунд и Стабек, Олесунд са записали 5 победи и веднъж двата отбора завършиха наравно. Факт е, че сега Стабек се намират в по-добра форма, но очакваме историята да си каже думата. Прогноза 1.

Наугесунд - Мьондален
Норвегия
Час - 19:00
Прогноза - Х
Коефициент - 3.50
Сигурност - 4/10

Нашето мнение е, че най-вероятният изход от този мач е равенството. Двата отбора са разделяни от само една точка във временното класиране, като точката е в полза на Мьондален, а днес те са гости. Изглежда и двата тима ще се борят за оцеляването си през този сезон, така че всяка точка е ценна за тях, а едно равенство днес ще задоволи до голяма степен и двете страни. Прогноза Х.

Сарпсборг - Розенборг
Норвегия
Час - 21:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10

Лидерът във временното класиране Розенборг ще пътува за гостуването си на Сарпсборг тази вечер. Розенборг имат 5 победи и 1 реми в последните си 6 срещи с Розенборг, намират се в страхотна форма и по всичко личи ще спечелят срещу намиращия се на девето място във временното класиране и имащ само 1 победи в последните си 5 двубоя отбор на Сарпсборг. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/06/blog-post_21.html

Comments Off on Типелиген Норвегия

Comments are closed.