Трабзонспор – Аланияспор: Прогноза за победител от Купата на Турция на Ники Александров

Двубоят ще се състои на Олимпийския стадион в Истанбул и предлага рядък шанс за два тима, на които не им се случва често да припарват изобщо до отличията в турския клубен футбол.

Но явно този сезон е орисан да е по-различен. Първата историческа титла на Истанбул Башакшехир, както и попадането в тройката на отбор като Сивасспор, говорят за някакво временно разместване на пластовете там. Трабзонспор до последно бе в играта за първото място, но два-три кръга преди края не успя да издържи на темпото. И сега се очаква да хвърли всички сили и ресурси да завоюва поне това отличие.

Най-добри букмейкъри

От своя страна Аланияспор също направи чудесен сезон, като няколко точки не достигнаха за четвъртото място, даващо позиция за евротурнирите. При всички полежния обаче, Алания ще играе в Лига Европа – ако спечели купата, това е ясно, ако пък загуби, то Трабзон няма как да го използва, тъй като е класиран за плейофите на Шампионска лига.

Предложението ми е за това, Трабзонспор все пак да спечели трофея. Уинбет дават за тази опция коефициент от 1,67.

Единичен: Текущ
Купа на Турция - финал
21:30/29 юли
Трабзонспор – Аланияспор
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Публикация Трабзонспор – Аланияспор: Прогноза за победител от Купата на Турция на Ники Александров публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/trabzonspor-alaniyaspor-29-07-2020/

Comments Off on Трабзонспор – Аланияспор: Прогноза за победител от Купата на Турция на Ники Александров

Comments are closed.