Тромсьо – Розенборг, прогноза (11/06/2018)

В последния мач за този кръг от норвежкото първенство един срещу друг се изправят тимовете на Тромсьо и Розенборг.

Тромсьо

Тромсьо е ситуиран в средата на класирането. Отборът разчита предимно на домакинствата си да печели точки. В 6 изиграни мача до сега на своя стадион „Алфхайм“ статистиката сочи 4 победи, едно равенство и една загуба. Головата разлика в тези срещи е 15-4.

Веднага прави впечатление количеството на вкараните голове. Но сега срещу тях се изправя отбор от друга класа. А именно – шампионът Розенборг.

Бонус залози от bet365 – виж всички промоции!

Розенборг

Розенборг се намира в мини-криза. Тимът допусна равенство и загуба (и то от големия им съперник този сезон Бран Берген, и то като домакин) в предишните им 2 официални мача (един за първенство и един за Купата на Норвегия).

Тоест в лицето на Розенборг имаме ранен звяр, който ще излезе да търси убедителна победа в този мач.

Прогноза

Убеден съм, че гостите от Трондхайм няма да пестят сили. Те още преди почивката ще търсят да вкарат гол, който да им улесни положението. Защото са с много добри изяви в защита до момента – едва 8 допуснати гола в 12 мача до сега. Като цели 6 пъти са опазвали мрежата си суха.

Тук трябва да се отбележи и фактът, че Розенборг е много опасен на контраатаки, какъвто се очаква да бъде стилът на игра на гостите за този мач. Прогноза: 2/2-ПП/КИ.

Топ залози – най-играни мачове днес!

Материалът Тромсьо – Розенборг, прогноза (11/06/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/06/тромсьо-розенборг-прогноза/

Comments Off on Тромсьо – Розенборг, прогноза (11/06/2018)

Comments are closed.