Трофей на футболната лига Англия

Йеовил Таун - Портсмут
Англия, Трофей на Футболната лига
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 2.50
Сигурност - 5/10
Йеовил би трябвало да победят Портсмут в този мач. Гостите, които само до преди няколко години играеха във Висшата лига на Англия, сега са във Лига 2, четвъртото ниво на английския футбол, и нивото им не е никак високо. Домакините пък са в Чемпиъншип, което е второто ниво, където отборите са много по- сериозни и качествени. Това ни навежда на мисълта, че си заслужава да се заложи на Йеовил Таун при този хубав коефициент. Прогноза 1.

Престън Норт Енд - Шрьосбъри Таун
Англия, Трофей на футболната лига
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 1.65
Сигурност - 8/10
Тези два отбора играех в една и съща дивизия през миналия сезон, като тогава ясно си пролича кой е по- добрият отбор в директните двубои. Престън Норт Енд спечелиха без проблеми и двата си мача, като в двубоя на собствения си стадион се наложиха с резултат 5:2. Домакините започнаха много добре и този сезон, недопускайки загуба в първите пет кръга. Гостите изпаднаха в Лига 2 през миналата кампания и сега силите им ще бъдат насочени към завръщане в Лига 1. Прогноза 1.

Уикомб Уондърърс - Ковънтри Сити
Англия, Трофей на футболната лига
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 2.25
Сигурност - 6/10
И тук си говорим за два отбора от различни нива на футбола в Англия. Домакините се състезават в четвъртото ниво на английския футбол, докато гостите са в третото. Може би ще си кажете, че това не е голяма разлика, но всъщност е. Това е все едно да сравняваме отборите от А група с тези от Б. Ковънтри са един от традиционно силните английски отбори и имат големи шансове за успех. Прогноза 2.

Скънторп Юнайтед - Честърфийлд
Англия, Трофей на футболната лига
Час - 21:45
Прогноза - Х
Коефициент - 3.40
Сигурност - 4/10
Този път става въпрос за два отбора от една и съща дивизия и на горе-долу едно ниво. През миналия сезон те показаха, че трудно могат да се победят, завършвайки при резултат 1:1 и в двата директни мача. Най- логичният развой на този сблъсък е ново равенство, защото не виждаме доводи в полза на единия или други отбор да бъде наречен по- добър. Прогноза Х.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/09/blog-post_2.html

Comments Off on Трофей на футболната лига Англия

Comments are closed.