Тунис – Коста Рика, прогноза (27/03/2018)

Този приятелски двубой ще се изиграе на френската ривиера в Ница.

И двата отбора ще участват на световните футболни финали. До мачовете в Русия остава много малко време и няма време за експерименти. Всеки отбор предлага това, което умее най-добре и само обработва детайлите.

Тунис

Отбора на Тунис ще бъде в една група с отборите на Белгия, Англия и Панама. Първия им двубой е срещу англичаните. Нали не си представяте да тръгнат във вихрени атаки именно срещу тях?

Ще правят това, което умеят най-добре и което са правили винаги. Ще се отбраняват. Това ще правят и в този мач.

Ранно изплащане на печалба при 2 гола аванс!

Коста Рика

Какво умеят най-добре играчите на Коста Рика? Ами пак същото – да се отбраняват.

В Русия ще се изправят срещу отбори като Бразилия, Швейцария и Сърбия.

Прогноза

Всъщност, и двата отбора показаха този си стил и в последните си контроли, спечелени идентично с по 1-0. Куриозното за мен в този мач ще бъде да видя кой от двата отбора ще поеме инициативата.

Отбора на Коста Рика игра срещу Шотландия на контра-атака. Тук обаче предвид стила на Тунис, тази стратегия няма да работи.

Ролите ще бъдат разменени и на контра-атака ще играе Тунис. А те това никак не го умеят и предвид 5-та в отбрана за Коста Рика, няма начин да вкарат гол. Ако пък допуснат гол, то това не може да бъде повече от един.

Футболни прогнози!

Коефициента за нулево равенство е прекрасен. Но аз правя по-сейф избор, застраховайки се от някой случаен гол или внезапно треньорско хрумване за необичайна за отбора му стратегия на игра.

Материалът Тунис – Коста Рика, прогноза (27/03/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/03/тунис-коста-рика-прогноза/

Comments Off on Тунис – Коста Рика, прогноза (27/03/2018)

Comments are closed.