Турнира Лига Европа според Sportingbet

Волфсбург - Наполи
Лига Европа
Час - 22:05
Прогноза - 1
Коефициент - 1.75
Сигурност - 8/10

Летящият в последно време тим на Волфсбург има за задача да се справи да се справи с намиращия се в криза Наполи. Домакините играят страхотен футбол през този сезон и напълно заслужено заемат второто място във временното класиране на Германия. Те имат 6 победи и 1 равен в последните си 7 мача. В миналия кръг елиминираха без проблеми друг италиански отбор – Интер по тази причина клаефицента на Sportingbet e 1,75 а не по висок.
Наполи пък имат 2 победи в последните си 10 мача. Отборът е в криза и то сериозна. Волфсбург в момента е много по-силният отбор. Прогноза 1.

Динамо Киев - Фиорентина
Лига Европа
Час - 22:05
Прогноза - 2
Коефициент - 2.90
Сигурност - 5/10

Тук ще потърсим успех за италианския отбор при този добър коефициент. Фиорентина в миналия кръг отстраниха фаворита Рома и сега ще е грехота да не се справят с Динамо Киев. Нивото на украинския футбол е доста далеч от това на италианския. Фиорентина разполагат с по-качествените футболисти и това е достатъчна причина да смятаме, че залог при този коефициент за гостите си заслужава. Прогноза 2.

Брюж - Днипро
Лига Европа
Час - 22:05
Прогноза - 1
Коефициент - 2.00
Сигурност - 6/10

В тази двойка не може да се каже, че Брюж е много по-силен от украинския си представител, но прекрасната им форма ни води към мисълта, че те ще спечелят поне домакинския си двубой. Белгийският тим има 8 победи в последните си 9 мача. Днипро също е отбор в добра форма, но важно е да отчетем домакинското предимство в този равностоен сблъсък. Прогноза 1.

Севиля - Зенит
Лига Европа
Час - 22:05
Прогноза - 1
Коефициент - 1.70
Сигурност - 8/10

Тук и формата, и класата са на страната на Севиля. Домакините се представят отлично и имат 7 победи и 1 равен в последните си 8 мача. Равенството е от последния кръг в испанското първенство срещу Барселона, но срещу такъв съперник и ремито е голям успех. Трудно ще им бъде на севилци да противодействат на такъв отбор като Севиля и то като гост. Прогноза 1.

ТВ Програма
22:05 Севиля - Зенит ---> bTV Action
22:05 Волфсбург - Наполи ---> БНТ 1
22:05 Динамо Киев - Фиорентина ---> Ring.bg

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/04/sportingbet_16.html

Comments Off on Турнира Лига Европа според Sportingbet

Comments are closed.