Турция – България (Приятелски мач)

Турция - България
Приятелски мач
Час - 20:45
Прогноза - 1
Коефициент - 1.80
Сигурност - 7/10

Колкото и да не ни се иска да го правим, трябва да отбележим, че шансовете на България в гостуването й на Турция в контролната среща не са никак добри. Нашите момчета не се представят никак добре през тази кампания, а мачът ще пропусне най-добрият ни вратар Владо Стоянов. В състава на турците има много повече класа, техният отбор е изпъстрен с играчи от водещи европейски отбори. Прогноза 1.

Дания - Черна гора
Приятелски мач
Час - 21:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.65
Сигурност - 8/10

И тук положението е подобно. Отборът на Черна гора също не се представя никак добре в квалификациите, като няма нито една победа в последните си четири мача. Както България допусна срамен равен с Малта, така и Черна гора завърши 0:0 с отбора Лихтенщайн, което е дори още по-срамно. Дания играят много по-солидно и отборът им на този етап изглежда по-окомплектован. Прогноза 1.

Норвегия - Швеция
Приятелски мач
Час - 21:00
Прогноза - Х
Коефициент - 3.10
Сигурност - 4/10

Тази двойка изглежда много по-равностойно от останалите две. По принцип шведите се водят като една идея по-силния отбор, но днес мачът ще се играе в Норвегия, а и тимът на домакините се намира в много добра форма и е в отлична позиция да атакува място на европейското. Норвегия записа 3 победи досега в групата и е големия фаворит за третото място в нея, за което уж щяхме да се борим и ние. Двете скандинавски страни спокойно могат да направят едно приятелско реми тази вечер. Прогноза Х.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/06/blog-post_8.html

Comments Off on Турция – България (Приятелски мач)

Comments are closed.