Удинезе – Дженоа залог и коефициенти от Италия на Стефан Ралчев

Първоначално смятах да ви предложа директна единица за Удинезе, защото точките наистина са жизнено важни за отбора в битката за оцеляване. Но след това, връщайки лентата от последните мачове, осъзнах, че тимът от Удине наистина изпитва сериозни проблеми. Въпреки че пък постигна две победи в последните си 4 мача – другите две бяха загуби от Ювентус и Наполи.

Почти съм убеден, че Удинезе няма да загуби на собствения си стадион, само че единицата е твърде рисковано предложение. Затова мисля да се застраховам с прогноза двоен шанс 1Х и над 1,5 гола за доста високия коефициент от 2.10 от букмейкъра Winbet.

Само се моля в двубоя да паднат поне две попадения, защото като цяло Удинезе не е от най-атрактивните отбори.

Единствен за гостите от Дженоа е ясно, че няма да играе Хилемарк. В Удинезе има доста контузени, но почти е сигурно, че голяма част от тях ще се възстановят. С проблеми напоследък бяха Агиеманг-Баду, Барак, Бехрами, Д`Алесандро и Самир.

Удинезе не е загубил нито един от 8-те мача, в които е повел първи в резултата – 5 победи и 3 равенства. А Дженоа не е спечелил в нито един от 7-те мача, в които е допуснал първи гол – 2 равенства и 5 загуби.

Забележете – в 18 от 28-те мача от началото на сезона Дженоа е участвал в двубой, в който и двата отбора са се разписали (най-много от всички отбори), като процентът е 64,29.

Единичен: Текущ
Италия, Серия "А"
16:00/30 мар.
Удинезе - Дженоа
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?

Запись Удинезе – Дженоа залог и коефициенти от Италия на Стефан Ралчев впервые появилась Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/udinese-genoa-stefan-ralchev-30-03-19/

Comments Off on Удинезе – Дженоа залог и коефициенти от Италия на Стефан Ралчев

Comments are closed.