Уелс – Австрия Прогноза 24.03.2022

Уелс и Австрия излизат един срещу друг в спор за финала, който ще им осигури място на предстоящото Световно първенство, което ще се проведе през зимата в Катар. Двата тима не успяха да си осигурят директно участие, тъй като завършиха на втората и третата позиция в своите групи.

„Драконите“ имаха жестока конкуренция в Група Е, където първият получаваше виза за Световното, а вторият и третият отиваха на баражи. На първата позиция с актив от 20 точки остана силният тим на Белгия, а зад Уелс финишира Чехия. Разликата между „Драконите“ и чехите бе само точка, а шест пункта не достигнаха на Уелс да оглави класирането след финалния кръг.

Селекцията на Австрия на остана на третото място в Група F. Далеч с по-добър актив от австрийския бяха Шотландия и Дания. „Червеният динамит“ вървеше със 100-процентов актив до последния кръг, но тогава падна точно от шотландците с 2:0. Така Дания завърши с 27 точки, Шотландия с 23 и Австрия с шестнадесет.

Най-добрите букмейкъри за залог на Уелс - Австрия с бонус

Печалбите изключват заложената сума в Кредити за Залози. Важат условия, срокове и изключения. 18+.

Плейофът за световното първенство между Шотландия и Украйна бе отложен поради продължаващия конфликт в източноевропейската страна. Двата тима трябваше да играят също в четвъртък, но украинската футболна федерация поискаха отлагане. Победителят от сблъсък трябваше да се изправи срещу този измежду Уелс и Австрия на финала.

Последният двубой между предстоящите опоненти бе през 2017 година, когато двата тима бяха в една квалификационна група отново за Световното първенство. Тогава срещата им в Австрия завърши с равенство 2:2, а тази в Уелс с победа за „Драконите“ с 1:0. Това бе първи триумф за Уелс през 21 век над съперника им, а преди това те имат още два сблъсъка, които са спечелени от Австрия.

„Драконите“ и австрийците няма да имат втора възможност за корекция на резултат от предстоящата им битка, тъй като всичко се решава в един мач. Определено Уелс записа по-добри резултати спрямо опонента си в квалификациите и сега и домакински фактор ще окажа влияние, но смятам, че е много трудно двата тима ще успят да се победят. Очаквам слаба резултатност на стадион „Кардиф Сити“.

Материалът Уелс – Австрия Прогноза 24.03.2022 е публикуван за пръв път на Евромач футбол и спортни новини от Европа и света.

Виж цялата прогноза на: https://www.evromach.com/futbolni-prognozi/wales-austria-24-03-2022/

Comments Off on Уелс – Австрия Прогноза 24.03.2022

Comments are closed.