Уест Хям – Лестър: Прогноза и коефициенти от Англия на Стефан Ралчев

Чуковете записаха три поредни загуби и общо четири в последните си пет мача. От началото на сезона няколко пъти вече написах, че подобно представяне не приляга на отбор, който има и финансови възможности, и доста качествен игрови потенциал.

Сега идва домакинство срещу Лестър, който пък има само една загуба в последните си пет мача, като в останалите четири регистрира четири победи. Да, лисиците победиха от т.нар. Възможни съперници – Фулъм, Бърнли, Борнемут и Хъдърсфилд, но победи.

Вижте бонусите, които предлагат букмейкърите

Първата ми прогноза за този мач е двоен шанс 1Х в полза на Уест Хям. Честно да ви призная още в началото мислех да ви предложа твърда единица за чуковете, но коефициентите ме стреснаха 🙂 На повечето места за победа на Уест Хям ставките са над 3.00. Затова реших да се застраховам с двоен шанс.

Втората ми прогноза е 1Х и под 4,5 гола, оценен с 1.84 от Winbet. Тази прогноза идва логично след първата, след като съм гласувал доверие на домакините. Само се надявам двата отбора да не си вкарат 5 гола…

Неприятното за треньора на Уест Хям Мануел Пелегрини е, че продължава да има проблеми с контузени състезатели. Срещу Лестър няма да бъдат на разположение Самир Насри, Анди Керъл, Уилшър, Ярмоленко, Лансини и вероятно Уинстън Рийд. Докато гостите от Лестър нямат особени проблеми със състава.

Единичен: Текущ
Англия, Висша лига
17:00/20 апр.
Уест Хям - Лестър
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Единичен: Текущ
Англия, Висша лига
17:00/20 апр.
Уест Хям - Лестър
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?

Запись Уест Хям – Лестър: Прогноза и коефициенти от Англия на Стефан Ралчев впервые появилась Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/west-ham-leicester-stefan-ralchev-20-04-19/

Comments Off on Уест Хям – Лестър: Прогноза и коефициенти от Англия на Стефан Ралчев

Comments are closed.