Уест Хям – Челси, Прогноза за Висша Лига

uest-hyam-chelsi Prognoza ot Vissha liga

АНАЛИЗ И ПРОГНОЗА НА УЕСТ ХЯМ - ЧЕЛСИ

Уест Хям е с 9 загуби от последните 12 мача във всички турнири

 

Челси е с 5 поредни победи във всички турнири

 

Уест Хям е на прага на изпадането

 

Уест Хям имат още един тежък мач пред себе си, визираме този с Челси, и след това идват по – леките срещи, в които чуковете трябва да докажат, че са достойни да останат във Висшата лига. До края на сезона единственият по – сложен мач, в който може да се каже, че Уест Хям много трудно ще спечели, е гостуване на Ман Юнайтед, но то е в предпоследния кръг. 

 

💯 Челси се справя все по – добре

 

Сините са на полуфинал за купата на Англия и ще играят с Манчестър Юнайтед на Уембли. Освен това са в изгодна позиция в битката за топ 4 и само добрата форма на Юнайтед и Уулвс напоследък е причината за това на практика Челси да не си е осигурил участие в Шампионската лига догодина. Разнообразието в играта на сините е това, което прави впечатление. 

 

Сините не би трябвало да позволят изненада в това лондонско дерби 

 

 Експертно мнение: Най – очевидният и лесен избор понякога е правилен. Смятаме, че точно това е случаят и тук. Челси е в доста по – добра форма, знае какво прави на терена, изглежда уверен и мотивиран, а Уест Хям крайно колеблив и плах. Не виждаме големи шансове за домакините да вземат нещо от мача. Челси дори победиха Ман Сити в миналия кръг. Прогноза – Челси да победи на 1.60.

НОВИНИ ЗА СЪСТАВА НА УЕСТ ХЯМ

West Ham Logo

Скоро

НОВИНИ ЗА СЪСТАВА НА ЧЕЛСИ

Chelsea Logo

Скоро

Подобни прогнози

Виж цялата прогноза на: https://betinum.com/arg-predictions/uest-hyam-chelsi-prognoza-za-vissha-liga/

Comments Off on Уест Хям – Челси, Прогноза за Висша Лига

Comments are closed.