УЕФА Шампионска лига

Лил - Порто
Квалификации за Шампионската лига
Час - 21:45
Прогноза - Под 2.5 гола
Коефициент - 1.55
Сигурност - 8/10
Не очакваме да видим много попадения в този мач. Залогът на сблъсъка е прекалено голям, за да очакваме двата отбора да се отворят прекалено. Освен това и в мачовете на Лил и Порто напоследък не се виждат много попадения. Лил не направиха нито един оувър в миналия квалификационен кръг, а в първите два кръга от първенството на Франция на Лил се вкара общо едва един гол. Порто имаха само един официален мач от началото на кампанията и той беше с под 2.5 гола. Прогноза Под 2.5 гола.

Марибор - Селтик
Квалификации за Шампионската лига
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 2.90
Сигурност - 5/10
Селтик въобще не заслужаваха да стигнат до този етап и само странните решения на УЕФА ги изпратиха в този квалификационен кръг. В предния етап Селтик тотално разочароваха с представянето си и загубиха и двата мача от Легия Варшава. Елед това сигурно сте разбрали за решението на УЕФА да изхвърли Легия от турнира и така да изпрати Селтик на плейофите. Марибор са отбор от нивото на Легия и имат всички шансове да победят неубедителния тим на Детелините. Прогноза 1.

Стандарт Лиеж - Зенит
Квалификации за Шампионската лига
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 2.00
Сигурност - 7/10
Зенит са доста по- класния отбор, още повече че Стандарт се намират в много слаба форма. Те загубиха последните си два мача в белгийското първенство, като в последния кръг паднаха с разгромното 5:2. Зенит пък стартираха кампанията в руското първенство с четири поредни победи. Те са и много по- богатият и с по- силни играчи отбор и би било логично да победят. Прогноза 2.

Олборг - АПОЕЛ Никозия
Квалификации за Шампионската лига
Час - 21:45
Прогноза - Х2
Коефициент - 1.75
Сигурност - 8/10
Домакините не са голямо страшилище през този сезон, записвайки само една победа в първите пет кръга в датското първенство. Кипърският тим се изгради много през последните години и стана редовен участник в групите на Шампионската лига. Не смятаме, че е голям шансът днес да загубят толкова важната среща. Прогноза Х2.

ТВ Програма
00:00 Реал Мадрид - Атлетико Мадрид ---> F+ | F+ HD
21:45 Лил - Порто ---> bTV Action
21:45 Марибор - Селтик ---> Ring.bg

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/08/blog-post_20.html

Comments Off on УЕФА Шампионска лига

Comments are closed.