Уотфорд – Арсенал: Прогноза [ВИДЕО] и залог от Георги Драгоев

Единичен: Текущ
Англия, Висша лига
22:00/15 апр.
Уотфорд - Арсенал
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?

Според анализите на движенията на коефициентите, оказва се че единицата в този мач е един от най-популярните залози за уикенда. Има си причина за това. Арсенал играе зле навън, спечели само пет мача като гост този сезон, а три от тези победи бяха в самото начало на сезона.

Последните девет визити донесоха само един пълен успех, а капитулацията в последния кръг срещу Евертън и безличната игра на артилеристите бяха стряскащи.

Остава да кажем, че Уотфорд не загуби нито един от последните си пет домакински мача, превръщайки „Викъридж Роуд” в крепост.

Още футболни прогнози от експертите на Букмейкър Рейтинги

И все пак аз бих препоръчал залог за Арсенал. Уотфорд изчерпа голяма част от емоционалния си заряд, за да постигне паметния си обрат срещу Уулвърхемптън миналата седмица, за да се класира на финал за ФА къп.

Да, оттогава мина седмица, докато Арсенал игра в четвъртък срещу Наполи, но за артилеристите това беше по-скоро рутинен успех и това може да им даде стимул за силно представяне и сега.

В крайна сметка от прогресиращ отбор – а при Унай Емери Арсенал е точно такъв – трябва да се очаква в един момент да излезе от зоната си на комфорт и да покаже мъжество и страст в по-трудни условия. В този случай – навън. Коефициентите гравитират около 2,20 и са привлекателни!

Запись Уотфорд – Арсенал: Прогноза [ВИДЕО] и залог от Георги Драгоев впервые появилась Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/watford-arsenal-georgi-dragoev-15-04-19/

Comments Off on Уотфорд – Арсенал: Прогноза [ВИДЕО] и залог от Георги Драгоев

Comments are closed.