ФА Къп и Купа на Полша

Брадфорд - Алдършот
ФА Къп
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Брадфорд са доста по-напред в стълбичката на английския футбол, а и формата им е много по-добра - в Лига 1 имат 5 победи и 2 равенства в последните си 7 мача. Алдършот е тим от много по-ниска класа. Те издържаха на нулево равенство в първия мач, но едва ли втори пореден двубой крепостта им ще остане непревзета. Прогноза 1.

Легия Варшава - Чойничанка
Купа на Полша
Час - 21:45
Прогноза - 1 (-1 ХК)
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Едва ли грандът Легия ще има проблем в този четвъртфинален сблъсък срещу втородивизионния Чойничанка. В първия двубой, Легия победиха с 2:1 като гост. Очакваме като домакини победата им да е доста по-убедителна. За разликата в класите няма какво да си говорим - докато Легия играят в Лига Европа, противникът им се изправят срещу почти аматьорски отбори. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Гояс - Коритиба
Бразилия
Час - 23:30
Прогноза - 1
Коефициент - 2.00
Сигурност - 6/10

И двата отбора не се намират в никак добра форма, но домакинското преимущество е много вероятно да помогне на Гояс в този толкова важен мач. Толкова важен, защото до края на първенството остават 4 кръга, а двата тима са на 1 точка от спасителната зона. Победителят днес ще увеличи много шансовете си за оцеляване, докато падналият отива с единия крак в долната дивизия. Гояс като гости са пълен провал, но представянето им у дома е отлично - те имат 5 победи в последните си 7 домакинства. Победиха и в последното си домакинство на Коритиба много убедително с 3:0. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/11/blog-post_18.html

Comments Off on ФА Къп и Купа на Полша

Comments are closed.