Фенербахче срещу Юнион Сен Жилоа: Прогноза от Лига на конференциите на Мартин Георгиев

Единичен: Текущ
Лига на Конференциите
19:45/14 мар.
Фенербахче - Юнион Сен Жилоа
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза
Единичен: Текущ
Лига на Конференциите
19:45/14 мар.
Фенербахче - Юнион Сен Жилоа
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Анализ на срещата

Фенербахче е в невероятна форма напоследък, показвайки мощ в атака и стабилност в защита. В последния си мач, командата регистрира солидна победа с 4-1 над Пендикспор в домашния си мач от Сюпер Лиг. Това продължение на техния сериен успех в домашни мачове демонстрира тяхното доминиране на собствения си терен. Преди този двубой Фенербахче показа и своята европейска класа, побеждавайки Union St. Gilloise с 3-0 като гости в първия сблъсък помежду им в Лига на Конференциите, което укрепва тяхната позиция и самочувствие за реванша.

Видя ли нашите Palms Bet промо кодове?

От друга страна, Union St. Gilloise е имало смесени резултати в своите скорошни срещи, като не успяха да намерят последователност в представянето на си. В последния си мач от Юпилер Про Лига, те завършиха наравно 1:1 с Гент. Този резултат идва след загубата им с 0-3 от Фенербахче, която определено е нанесла удар върху тяхната увереност преди реванша в Истанбул. Преди тези мачове, Union St. Gilloise записах някои убедителни победи, но неспособността им да запазят последователно ниво на своето представяне, особено в гостуванията, представлява сериозен проблем.

Като се вземе предвид тяхното последно пряко сблъсък, където Fenerbahce доминираше по всички линии на игрището, очакванията са за още едно силно представяне от страна на домакините.

Публикация Фенербахче срещу Юнион Сен Жилоа: Прогноза от Лига на конференциите на Мартин Георгиев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/fenerbahce-union-stgilloise-martin-georgiev-14-03-2024/

Comments Off on Фенербахче срещу Юнион Сен Жилоа: Прогноза от Лига на конференциите на Мартин Георгиев

Comments are closed.