Фенербахче – Трабзонспор: Прогноза и залог от Турция на Стефан Ралчев

С колегата Ники Александров доста често прогнозираме мачове от Турция, особено пък през есента, когато фенерите кретаха в зоната на изпадащите. След това се позакрепиха, но сега отново са в опасна близост до изпадащите отбори.

Двубоят на Фенербахче срещу един от силните отбори ще бъде много труден. Но при евентуална загуба “синьо-жълтите” като нищо ще треперят до последно дали няма да изпаднат!

Затова прогнозирам 1Х и под 4,5 гола за коефициент 1.60 от Efbet. Коефициентът е малко по-нисък, но нямах особено друг избор. Защото, ако трябва да бъда честен, очаквах много по-висок коефициент за Фенербахче с оглед на това, че все пак отборът е в дъното на класирането, а Трабзонспор е четвърти с пет поредни победи и с почти 90% шансове да играе в Европа догодина.

В предишния кръг опитах дори с двоен знак да хвана гостуването на Фенербахче на Аланияспор, но се провалих. Явно този сезон наистина грандът от Истанбул изпитва сериозни затруднения и колкото да си мисля, че името може да победи на терена, съвсем не е така.

Още футболни прогнози от експертите на Букмейкър Рейтинги

Този път обаче наистина домакините ще бъдат притиснати до стената и трябва да вземат нещо от срещата, независимо, че им гостува един от челниците в класирането.

За състава на Фенербахче в този мач няма да играят Екичи и Ерсу, а за гостите от Трабзон ще липсва Онана. В последните пет мача Трабзонспор има една победа – през този сезон, преди това три поредни равенства и една победа за Фенербахче, но през 2016 година, когато все още клубът бе водещ в Турция.

Единичен: Текущ
Турция, Суперлига
19:00/27 апр.
Фенербахче - Трабзонспор
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?

Запись Фенербахче – Трабзонспор: Прогноза и залог от Турция на Стефан Ралчев впервые появилась Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/fenerbahce-trabzonspor-stefan-ralchev-27-04-19/

Comments Off on Фенербахче – Трабзонспор: Прогноза и залог от Турция на Стефан Ралчев

Comments are closed.