Филипини – Фиджи, прогноза (22/03/2018)

Филипини

Филипините са един от най-слабите национални отбори в Азия и света. В момента разчитат на няколко натурализирани чужденци, които все пак вдигат малко класата им.

Това се братята Фил и Джеймс Йънгхусбанд – бивши юноши на английският Челси. Фил е рекордьор по отбелязани гола за националния отбор – 48 в 95 мача. Джеймс също е вкарал 11 в 86 мача за Филипините.

Освен тях, защитникът Кристиаанс е роден в Белгия, халфът Мулдер в Холандия, а колегата му от средата на терена Райхелт в Берлин.

Въпреки това, Филипините не могат да се похвалят с някакви резултати. А инкасираха загуби от слабаци като Макао и Източен Тимор.

Все пак, те си остават фаворити срещу Фиджи – един от добрите отбори в Океания.

Познай 3 мача и спечели 70 лева – участието е безплатно!

Фиджи

Футболът във Фиджи винаги е оставал в сянката на ръгбито, което е най-популярния спорт на острова. А националите му са сред десетте най-добри в света.

Преди 3 години отборът по футбол до 20 години игра на СП в Нова Зеландия и постигна историческа първа победа с 3:0 над Хондурас. Голяма част от състава сега играят при мъжете и на тях ще се разчита да класират Фиджи на световни финали след 4 или 8 години.

Звездата на отбора е нападателят Рой Кришна, бивш футболист на Уейтъкири и настоящ на Уелингтън Феникс. Към него преди години е имало интерес от холандския ПСВ Айндховен.

В последните години Фиджи са играли 2 мача с противници от Азия. И имат две равенства с Индонезия и Малайзия, отбори от класата на филипинците.

Китай – Уелс, прогноза (22/03/2018)

Прогноза

Равенството и сега ми се вижда вероятно. Но все пак ще уважа и мнението на букитата, които дават 1.30 за домакинска победа.

* АХ – Азиатски Хендикап.

Материалът Филипини – Фиджи, прогноза (22/03/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/03/филипини-фиджи-прогноза/

Comments Off on Филипини – Фиджи, прогноза (22/03/2018)

Comments are closed.