Финландия Вейкауслига

ХИК Хелзинки - КТП Котка
Финландия
Час - 16:00
Прогноза - 1 (-1 ХК)
Коефициент - 1.70
Сигурност - 7/10

Лидерът в класирането ХИК Хелзинки се изправя като домакин на един от най-големите аутсайдери в първенството. Финландският шампион отпусна малко газта в последните седмици и сега са абсолютно задължени да победят много по-слабия от тях съперник, за да запазят лидерската си позиция. Едва ли ще доволни да треперят до края, шампионът на страната от миналия сезон ще иска да си осигури комфортен аванс в резултата. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

ФФ Яро - ХИФК Хелзинки
Финландия
Час - 16:00
Прогноза - Х
Коефициент - 3.40
Сигурност - 4/10

Равностоен двубой от първенството на Финландия. Двата тима се намират на съседни позиции в класирането и като цяло повечето им показатели са приблизително равни. Наравно завършиха и в последния двубой помежду си в началото на юни. Прогноза Х.

Лонгфорд Таун - Дрогеда Юнайтед
Ирландия
Час - 21:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.85
Сигурност - 7/10

Тук ключов фактор е последният двубой между двата отбора. Тогава срещата се игра на терена на Дрогеда Юнайтед, но това не им помогна много - Лонгфорд ги разбиха с резултат 3:0. Това няма как да не даде отражение в двубоя тази вечер, все пак другият мач бе отпреди само четири месеца в началото на първенството. Прогноза 1.

Хаугесунд - Стабек
Норвегия
Час - 19:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.70
Сигурност - 5/10

Страхотен коефициент получаваме за отбора на гостите. Домакините са на 13-то място във временното класиране, докато Стабек заемат второто място. През този сезон представянето на Стабек е далеч по-силно, така че в двубоят между тях можем спокойно да заложим за тях. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/07/blog-post_25.html

Comments Off on Финландия Вейкауслига

Comments are closed.