Финландия – Вейкауслига

Сейняоен - ХИФК Хелзинки
Финландия
Час - 18:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Сейняоен са в серия от 5 поредни победи срещу днешния си съперник. Още по-впечатляващото е, че в тези 5 победи ХИФК са отбелязали едва един гол и то той бе вкаран в най-стария мач от тази поредица, докато Сейняоен са отбелязали 11 попадения. В момента домакините са на трето място и участват в Европа, докато ХИФК са 6-ти и това според техните възможности всъщност е много добра позиция. Но домакините са по-силният отбор. Прогноза 1.

Лахти - Илвес
Финландия
Час - 18:30
Прогноза - Х2
Коефициент - 2.20
Сигурност - 6/10

Букмейкърите определят домакините като сериозен фаворит, но няма достатъчно основания за това. Лахти имат само една победа в последните си 7 двубоя, а междувременно отпаднаха от Лига Европа след унизителното поражение с 5:0 в гостуването си на Елфсборг. Илвес пък вече три поредни двубоя не са усещали горчивия вкус на поражението. И най-важното - Илвес са в серия от три поредни победи в преките двубои с Лахти. Едва ли днес ще стигнат до загуба. Прогноза 2.

ИФК Мариенхам - ФФ Яро
Финландия
Час - 18:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10

Домакините са в интересната серия от 5 поредни равенства, която е крайно време да бъде прекъсната. А е доста по-вероятно да бъде прекъсната с победа, отколкото със загуба. ФФ Яро е отбор от чувствително по-ниска класа, а домакинското предимство няма как да не помогне още повече на Мариенхам да стигнат до стигнат до трите точки и да прекъснат серията си от ремита. Прогноза 1.

ВПС Вааса - РоПС Рованиеми
Финландия
Час - 18:30
Прогноза - 2
Коефициент - 2.10
Сигурност - 6/10

Изключително добър коефициент получаваме за гостите в този сблъсък. ВПС Вааса са на последно място с едва 9 точки от 16 мача, докато РоПС са втори на една точка от първия с актив от 36 точки. РоПС изглеждат като основния съперник на ХИК за титлата. Тимът има 11 победи и 3 равенства в последните си 15 двубоя. Противникът им пък по всичко изглежда, че през този сезон ще бъде много далеч от показаното в миналата кампания. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/07/blog-post_19.html

Comments Off on Финландия – Вейкауслига

Comments are closed.