Финландия срещу Северна Ирландия: Прогноза от Евроквалификации на Мартин Георгиев

Единичен: Текущ
Квалификации за Евро 2024
19:00/17 ное.
Финландия - Северна Ирландия
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Търсенето на място в Еврошампионата продължава, тъй като Финландия се готви да приеме Северна Ирландия на 17 ноември 2023 г. на емблематичния стадион „Хелсингсин Олимпиащадион“ в Хелзингфорс. Този важен мач може да изиграе ключова роля при определянето на пътя на двата отбора в техните квалификационни кампании.

Анализ на мача

Последната форма на Финландия в квалификациите за Еврошампионата е разнопосочна – две победи, последвани от три последователни загуби. Въпреки това те доказаха, че са способни да вкарват голове на родна земя, най-вече при разгромната си победа с 6:0 над Сан Марино. Въпреки това не може да се пренебрегне тревожната тенденция на допускане на голове, както се вижда от пораженията от Казахстан и Словения. Финландският отбор не е чужд на несгодите и ще трябва да укрепи защитата си, за да избегне капаните на квалификационната кампания до момента.

Изтегли ли betano мобилно приложение?

Що се отнася до Северна Ирландия, техният опит е бурен, като последните им гостувания отразяват неспособността им да намерят постоянна форма. Победата над Сан Марино осигури известна почивка, но загубите от Словения и Казахстан подчертават проблемните области, които се нуждаят от разрешаване, особено когато играят далеч от дома. Забележително е, че Северна Ирландия се бори за запазване на чисти мрежи в последните мачове, което засилва необходимостта от солидна защита.

Когато анализираме офанзивните възможности на двата отбора, Финландия изглежда има предимство, особено когато играе пред собствена публика. Въпреки това не може да се подценява атакуващата мощ на Северна Ирландия, която може да се възползва от всички пропуски в защитата на Финландия. Тъй като и двата отбора имат уязвими места в защита, се очаква оспорван мач, който може да се развие в двете посоки.

Един срещу друг

– Финландия спечели последната среща между двата отбора срещу Северна Ирландия с 1:0 като гост.

Скорошна форма

– Финландия форма: LLLWW (4-то място в квалификациите за Европейското първенство)

– Форма на Северна Ирландия: LWLLL (5-то място в квалификациите за Еврошампионата)

Публикация Финландия срещу Северна Ирландия: Прогноза от Евроквалификации на Мартин Георгиев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/finland-northern-ireland-martin-georgiev-17-11-2023/

Comments Off on Финландия срещу Северна Ирландия: Прогноза от Евроквалификации на Мартин Георгиев

Comments are closed.