Финландското първенство

ФК Интер - ФФ Яро
Финландия
Час - 18:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.75
Сигурност - 8/10

Малко остава до края на първенството на Финландия, като двубоят е от много голямо значение и за двата отбора. Домакините се борят за участие в Европа, докато гостите, които в момента се намират на последно място в класиране, очевидно се борят за оцеляването си. Превъзходството на домакините не подлежи на коментар - 7 срещу 2 победи през последните три години. Гостите са  в серия от цели 9 мача без победа, докато Интер имат 4 победи в последните си 6 мача. Прогноза 1.

ХИФК Хелзинки - ФК Лахти
Финландия
Час - 18:30
Прогноза - 2
Коефициент - 2.60
Сигурност - 5/10

Лахти е още един отбор със съвсем реални шансове за участие в Европа през следващия сезон. Домакините са доста по-назад в класирането, но все пак реално погледнато няма как да изпаднат, така че за тях този сблъсък не е толкова важен. Лахти имат 3 победи в последните 4 срещи с ХИФК. Очакваме по-мотивираният отбор да достигне до трите точки. Прогноза 2.

Илвеш - ВПС Вааса
Финландия
Час - 18:30
Прогноза - 2
Коефициент - 2.40
Сигурност - 6/10

И тук ще заложим за отбора, който има за какво да играе. И двата тима са в долната половина на класирането, но домакините вече извоюваха елитния си статут за следващия сезон, докато гостите са все още на кантар. Трите точки ще ги извадят от опасната зона, така че без съмнение ще се борят за тях със зъби и нокти. Последният мач между двата тима завърши с победа за ВПС, сега нашите очаквания са този успех да се повтори. Прогноза 2.

Стяуа - Поли Тимошоара
Румъния Купа на лигата
Час - 21:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Шампиона на Румъния и може би най-големият гранд на тази страна се изправя срещу тима на Поли Тимошоара, който едва през този сезон влезе влезе в елита. По всичко личи ще наблюдаваме една неравностойна битка. Стяуа е безспорен фаворит и ще победят, стига да дадат всичко от себе си. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/10/blog-post_15.html

Comments Off on Финландското първенство

Comments are closed.