Франция – Италия, прогноза (01/06/2018)

Контролните мачове, част от подготовката на участниците на Мондиал 2018, са в разгара си. Въпреки че Италия не успя да се класира, тя си остава желан съперник за всеки един от топ-тимовете. Така се стигна до този сблъсък с Франция.

Франция срещу Италия в едно от класическите дербита!

В петъчната вечер ще станем свидетели на едно от класическите дербита на Стария континент. И макар че Франция е фаворит преди началото на мача, смятам че ще станем свидетели на оспорван мач. Или най-малкото ще видим много голове.

Това ще бъде едва втория мач за Скуадра адзура под ръководството на Роберто Манчини. В първата контрола, играна преди няколко дни, италианците победиха Саудитска Арабия с 2-1.

Футболна Прогноза – Игра: Познай 4 мача и спечели 400 ЛЕВА!

Франция също игра по същото време и спечели с 2-0 срещу Ейре. Ако изключим този мач с Ейре, преди това „петлите“ бяха замесени в три високо резултатни двубои. Ето вижте сами: 3-1 с Русия, 2-3 с Колумбия и 2-2 с Германия.

Прогноза за Франция – Италия

Италианците по традиция не се славят като много резултатен отбор. Но пък от друга страна стилът на Роберто Манчини в клубните му отбори до сега е бил подчертано офанзивен. Включително и в Зенит, където беше за последно.

В заключение бих искал да допълня, че последните 2 директни мача между тези тимове бяха също над 2,5 гола – две победи за Франция с 2-1 и 3-1. Очаквам нещо подобно и сега, като не изключвам и вариант за голово равенство.

Фин Харпс – Атлоун Таун, прогноза (01/06/2018)

Материалът Франция – Италия, прогноза (01/06/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/05/франция-италия-прогноза/

Comments Off on Франция – Италия, прогноза (01/06/2018)

Comments are closed.