Франция Лига 1 безплатни футболни прогнози

Тулуза - ПСЖ
Франция
Час - 18:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Каквото и да се каже за представянето на ПСЖ във Франция през този сезон ще е малко. Тимът вече има 20 точки преднина пред втория в класирането, но по никакъв начин не изглежда, че има намерение да намали темпото. От мача им с Реал Мадрид в началото на ноември, столичани имат 12 победи и 1 равен в 13 мача. Едва ли точно Тулуза е отбора, който ще ги спре. Домакините са в зоната на изпадащите. Прогноза 2.

Бордо - Лил
Франция
Час - 21:00
Прогноза - 2
Коефициент - 3.25
Сигурност - 5/10

Труден двубой за Лил, но все пак смятаме, че ще го спечелят. Лил започнаха да играят по-добре в сравнение с началото на първенството и в момента имат 5 победи и 2 равенства в последните 7 мача. Бордо също показват прилична форма, но поне на хартия Лил са по-класният отбор и би трябвало да са фаворити. Прогноза 2.

Гингам - Нант
Франция
Час - 21:00
Прогноза - 2
Коефициент - 3.50
Сигурност - 5/10

Гингам са на предпоследното 19-то място, докато Нант са в златната среда на 10-то. На този етап тимът на Нант определено се представяне по-добре. Тимът е непобеден в 6 поредни мача, макар да преобладаваха равенствата в тях. Днес имат отлична възможност за победа срещу ужасно представящият се в последно време тим на Гингам. Домакините имат едва 1 спечелена точка в последните 6 кръга. Прогноза 2.

Троа - Рен
Франция
Час - 21:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.10
Сигурност - 6/10

Като говорим за слабо представящи се отбори, Троа са лидер в това отношение по всички показатели. Домакините все още нямат победа в първите 20 мача в първенството и са здраво забити на последното място, като вече изостават на 12 точки от предпоследния. Рен правят добър сезон и заемат 8-мата позиция в подреждането. Троа са аутсайдери срещу всеки отбор, особено срещу отбор от горната половина на класирането. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2016/01/1.html

Comments Off on Франция Лига 1 безплатни футболни прогнози

Comments are closed.