Франция – Перу, прогноза (21/06/2018)

В мач от 2-ия кръг от група С на Мондиала се изправят тимовете на Франция и Перу.

Какво направиха Франция и Перу в 1-ви кръг

Двата отбора тръгнаха по различен начин в първите си срещи в тази група.

„Петлите“ се добраха до трудна победа срещу Австралия с 2-1 след дузпа и щастлив 2-ри гол, потвърден от видео-наблюдението.

Перу пък бяха поразени с 1-0 от Дания, но играха почти през целия мач много добре. Да не забравяме, че изпуснаха и дузпа при резултат 0-0.

Уникални бонуси за Мондиал 2018 от bet365 – само ги вижте!

Прогноза за Франция – Перу

Тоест, сега „инките“ нямат какво да губят и ще се опитат да вземат поне 1 точка от този мач. И за това не очаквам в днешната среща да бъде лесно на Франция да победи, ако изобщо го направи.

Пак повтарям – въпреки победата си, петлите не впечатлиха с игра срещу Австралия. Тогава също имах прогноза, в която фигурираха корнери и само един корнер не ми достигна.

Сега ги търся отново ъгловите удари, включително и преди почивката. И двата отбора имат изпълнители, които да печелят удари от ъгловите флагчета.

Дания – Австралия, Мондиал, залози (21/06/2018)

Относно свободните удари. Тази линия от 29 броя съм я приел за себе си като условна граница. Почти няма мач, в който да не е преодоляна. Надявам се така да бъде и сега.

Колкото и куриозно да звучи, като най-рисков елемент от прогнозата ми определям вкарването на поне 1 гол             <p class=

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/06/франция-перу-прогноза/

Comments Off on Франция – Перу, прогноза (21/06/2018)

Comments are closed.