Франция срещу Гибралтар: Прогноза от Евроквалификации на Мартин Георгиев

Единичен: Текущ
Квалификации за Евро 2024
21:45/18 ное.
Франция - Гибралтар
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

На 18 ноември 2023 г. любителите на футбола ще се насладят на удоволствие, тъй като Франция е домакин на Гибралтар в мач от квалификациите за еврошампионата. Мачът ще се проведе на Алианц Ривиера в Ница, като обещава завладяващ сблъсък между фаворитите в турнира и аутсайдерите.

Анализ на мача

Формата на Франция напоследък не е никак впечатляваща, с пет поредни победи зад гърба си. Отборът демонстрира хармонична комбинация от таланти от световна класа на всички позиции, което личи от удобните им победи срещу други силни европейски отбори. Здрава в защита и смъртоносна в нападение, Франция е страховита сила, особено когато играе пред собствена публика. Неотдавнашната им победа с 4:1 в приятелски мач срещу Шотландия показва, че те не свалят крак от газта дори извън състезателните мачове.

За разлика от тях, представянето на Гибралтар в квалификациите не е никак лесно. След като отборът претърпя пет поредни загуби, е ясно, че е изправен пред трудна борба. Играта далеч от дома срещу Франция добавя още едно ниво на трудност, като се има предвид постоянната форма на Гибралтар да допуска по няколко гола на мач срещу сравнително по-силни съперници. Страната все още се развива и трупа опит на това ниво, което означава, че този мач е по-скоро за учене и опит за затвърждаване на защитната стратегия.

Научи всичко за букмейкърът betano!

Франция вече срещна Гибралтар в квалификациите и стигна до комфортна победа с 3:0 далеч от дома. С предимството, че този път ще играят на Алианц Ривиера, вероятно французите ще се възползват от познатия терен и моралния подем на привържениците си, за да упражнят още по-голяма доминация. Гибралтар може да се опита да се съсредоточи върху ограничаване на щетите и да се подготви за дълбока защита срещу очакваните атаки на Франция.

Като се има предвид разликата в качеството и формата, прогнозирам пълен резултат от 5:0 за Франция и Гибралтар. Съвет за залагане: Над 4,5 гола в мача, а като се има предвид силата на френската страна, азиатски хендикап -4 за Франция може да се окаже изгоден. Очаквайте Франция да води комфортно както на полувремето, така и накрая.

Един срещу друг

– Преди това Франция победи Гибралтар с 3:0 в обратния мач от тези квалификации за Евро 2024.

Скорошна форма

– Франция: WWWWW

– Гибралтар: LLLLL

Публикация Франция срещу Гибралтар: Прогноза от Евроквалификации на Мартин Георгиев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/france-gibraltar-martin-georgiev-18-11-2023/

Comments Off on Франция срещу Гибралтар: Прогноза от Евроквалификации на Мартин Георгиев

Comments are closed.